Πέμπτη 3 Δεκ 2020 12:09      

45ο Φεστιβάλ Ολύμπου: ΟΡΦΕΟ και Οlympia Electronics ενώνουν τις δυνάμεις τους

Διευρύνοντας τον κύκλο των επαφών και συνεργασιών με πρόσωπα, φορείς και επιχειρήσεις εν όψει του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2016, διοικητικά μέλη και συνεργάτες του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.) επισκέφθηκαν το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 τις εγκαταστάσεις της εταιρείας συστημάτων ασφαλείας Olympia Electronics, στο Αιγίνιο Πιερίας.

Αφορμή της επίσκεψης η προοπτική συνεργασίας του οργανισμού με την εταιρεία, τόσο σε επίπεδο χορηγιών όσο και στην παραγωγή, ανάδειξη και υλοποίηση πολιτιστικών πρωτοβουλιών με αναφορά τους ιστορικούς τόπους της Πιερίας και όχι μόνο.

Την αντιπροσωπεία του ΟΡ.ΦΕ.Ο., που αποτελούσαν τα μέλη της διοίκησης Ζαφείρω Κουσιοπούλου και Περικλής Χατζηγιάννης καθώς και ο καλλιτεχνικός σύμβουλος Γεώργιος Χανδόλιας, καλωσόρισε και υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Οlympia Εlectronics Δημήτριος Λακασάς εκφράζοντας τη χαρά και ικανοποίηση για τη διαγραφόμενη συνεργασία των δύο πλευρών, η οποία, όπως επισήμανε, θα συμβάλλει στην αξιοποίηση του Πιερικού πολιτιστικού προϊόντος. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Οlympia Εlectronics.

Στη συνάντηση παρέστη και ο παγκόσμιας εμβέλειας πολυπράγμων στρατηγικός σύμβουλος Νικόλαος Λυγερός, ο οποίος επέδειξε ενδιαφέρον για συνεργασία με το Φεστιβάλ Ολύμπου, μιας και ο ίδιος έχει εντρυφήσει και στον τομέα της τέχνης, ποίησης, μουσικής και θεάτρου με πλούσιο δημιουργικό έργο.

Τέλος η κα Κουσιοπούλου απένειμε στον κ. Λυγερό το λεύκωμα των σαράντα χρόνων της ιστορικής διαδρομής του Φεστιβάλ Ολύμπου και ο κ. Λακασάς αναμνηστικό της εταιρείας.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ΟΡΦΕΟ 45ο Φεστιβάλ Ολύμπου
Scroll to Top