Σάββατο 26 Σεπ 2020 22:28      

Αγορά και εγκατάσταση infokiosk ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Η ομόφωνη απόφαση ελήφθη την Τετάρτη κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στο πλαίσιο της οποίας ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας παρουσίασε τους τύπους των διαδραστικών περιπτέρων (infokiosk) και τον τρόπο λειτουργίας τους καθώς και τη διαδικασία μέσω της οποίας ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να πληροφορείται για τις κατά τόπους παροχές των δήμων (παραλαθαλάσσιους και ορεινούς οικισμούς, αρχαιολογικούς προορισμούς, χώρους αναψυχής κ.α.).

Τα infokiosk

Πρόκειται για μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής που προκαλούν το ενδιαφέρον του επισκέπτη να τα προσεγγίσει και κατ’ επέκταση να τα συμβουλευτεί με δυνατότητα σύνδεσης και φόρτωσης της πληροφορίας που διαθέτουν μέσω των έξυπνων κινητών τηλεφώνων. Οι πληροφορίες των infokiosk θα διατίθενται σε τουλάχιστον τέσσερις γλώσσες, με δυνατότητα επιπλέον προσθήκης, προκειμένου να είναι κατανοητές σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο εύρος τουριστών της περιοχής μας.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Το θέμα εισηγήθηκε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου βρίσκοντας ομόφωνα σύμφωνο το Δ.Σ. “Στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας που κάνει το Επιμελητήριο Πιερίας για την αναβάθμιση και προβολή του τουριστικού μας προϊόντος, προχωράμε στην απόκτηση διαδραστικών ψηφιακών σταθμών πληροφόρησης προκειμένου να διευκολύνουμε τη διαμονή των επισκεπτών μας, παρέχοντάς τους την απαραίτητη πληροφόρηση. Φιλοδοξία του Επιμελητηρίου είναι να παρέχει στους τρεις δήμους της Πιερίας τελευταίας τεχνολογίας σταθμούς πληροφόρησης μέσω των οποίων θα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και την τοπική τους φυσιογνωμία”, ανέφερε ο κ. Χατζηχριστοδούλου.

Επιμελητήριο Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top