Τρίτη 19 Ιαν 2021 16:50      

Αλματώδης αύξηση στα έσοδα της Airbnb το πρώτο τρίμηνο του 2019

Τα οικονομικά στοιχεία για το πρώτο τρίμηνο του 2019 έδωσε στη δημοσιότητα η Airbnb σύμφωνα με το Reuters. Όπως αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο, η εταιρεία είχε έσοδα 9,4 δισ. δολάρια, πετυχαίνοντας αύξηση 31 % σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

«Η εταιρεία ενοικίασης κατοικιών με έδρα το Σαν Φρανσίσκο είχε κρατήσεις για 91 εκατομμύρια διανυκτερεύσεις, το πρώτο τρίμηνο του 2019, πρόσθεσε η πηγή», αναφέρει το Reuters

Όπως αναφέρεται σχετικά, η Airbnb έχει περίπου 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετρητά στον ισολογισμό της στις 31 Μαρτίου, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση εσόδων 40% στο σύνολο του 2018 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

«Η Airbnb είναι έτοιμη για την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο στο α’ εξάμηνο του 2020. Το χρονοδιάγραμμα δεν είναι σαφές ακόμη, αλλά αναμένεται πριν τη λήξη της χρονιάς να οριστικοποιηθεί», αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο τη Wall Street Journal.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραθέτει η εταιρεία, αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται σε  συνολικά191 χώρες, παρέχοντας διαμονή σε πάνω από 6 εκατομμύρια σημεία, σε περίπου 100.000 πόλεις.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top