Τετάρτη 21 Φεβ 2018 13:02

Ανακοίνωση διεξαγωγής Επιμορφωτικού Σεμιναρίου

Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, 4ο Περιφερειακό Τμήμα Κεντροδυτικής Μακεδονίας  σε συνέχεια της διαρκούς ενημέρωσής σας, το 4ο Π.Τ. Κ-Δ Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και το Επιμελητήριο Ημαθίας συνδιοργανώνουν Δωρεάν σεμινάριο, με θέμα «Αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων - Παραγραφή φορολογικών υποθέσεων - Ποινές διαδικαστικών παραβάσεων και κλείσιμο καταστημάτων - Ηλεκτρονικές συναλλαγές – Περιουσιολόγιο - Αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών - Εταιρίες εξωτερικού», την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 και ώρα 16.00΄μ.μ. έως 20.00΄ μ.μ., στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» Νέα Περιφερειακή Οδός Βέροιας-Νάουσας, με ομιλητή τον κ. Αντώνιο Μουζάκη, Φοροτεχνικό.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, θα γίνονται μόνο στο e-mail:oee4pt@oe-e.gr και θα  αναφέρονται  μόνο τα ονοματεπώνυμα των ενδιαφερομένων. Ημερομηνία λήξης δηλώσεων συμμετοχής Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018.

Ο Πρόεδρος                                                                        Ο Πρόεδρος
του 4ου Περιφερειακού Τμήματος                                   του Επιμελητηρίου Ημαθίας
 Κωνσταντίνος Τσιλογιάννης                                                    Γεώργιος Μπίκας

Ανακοίνωση Επιμορφωτικό σεμινάριο Βέροια