Σάββατο 19 Σεπ 2020 12:06      

Ανδρέας Κατσιάπης Γαλανός: "Καλώ τους συνδημότες μας να εμπιστευθούν με την ψήφο τους την Χριστίνα Σιδηροπούλου"

Ο Δημοσιογράφος Ανδρέας Κατσιάπης - Γαλανός μιλά για την Χριστίνα Σιδηροπούλου και την υποψηφιότητά της για Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης με τον Γιώργο Νταντάμη και τον ανεξάρτητο συνδυασμό "Ανανέωση Τώρα":"Η Χριστίνα Σιδηροπούλου δεν είναι μόνο μια εξαιρετική Δημοσιογράφος, είναι και ένας θετικός και ευσυνείδητος άνθρωπος, ένας άνθρωπος που μπορεί κανείς να εμπιστευθεί. 

Ως συνάδελφος την εμπιστεύθηκα στη Δημοσιογραφία, διότι η επιστημονική της επάρκεια και το ήθος της αποτυπώνονται στις χιλιάδες δημοσιεύσεις της, οι οποίες βάζουν πάντοτε κι ένα λιθαράκι ακόμη στην ορθή ανάπτυξη του τόπου μας.

Την εμπιστεύομαι όμως και τώρα, που μπήκε στην ευρύτερη πολιτική, στην Αυτοδιοίκηση, διότι γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι θα είναι το άγρυπνο μάτι και το ζωντανό αυτί τού Δημότη, που θα αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών, προσφέροντας προτάσεις και λύσεις μέσα κι έξω από τα Δημοτικά Συμβούλια.

Τη Χριστίνα Σιδηροπούλου την εμπιστεύθηκα, την εμπιστεύομαι και καλώ τους συνδημότες μας να την εμπιστευθούν κι εκείνοι με την ψήφο τους!

Χριστίνα, καλή επιτυχία! Την αξίζεις! Μπορείς να προσφέρεις στον τόπο μας!"

δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top