Τετάρτη 24 Φεβ 2021 19:44      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανεξαρτητοποίηση μέλους Συμβουλίου Κοινότητας Ελατοχωρίου Μποστανίτη Αναστασίας

Μποστανίτη Αναστασία Ελατοχώρι19/01/2021

Σύμβουλος Κοινότητας Ελατοχωρίου

Δήμου Κατερίνης

                                                                                                                    Προς

Δήμαρχο Δήμου Κατερίνης

κ.Κώστα Κουκοδήμο

 

Θέμα :Ανεξαρτητοποίηση μέλους Συμβουλίου Κοινότητας Ελατοχωρίου

Μποστανίτη Αναστασίας

 

Θα ήθελα να ενημερώσω τον Δήμαρχο του Δήμου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμο  για την ανεξαρτητοποίηση μου  στο τοπικό συμβούλιο Ελατοχωρίου  όπου εκλέχθηκα μέσω του ψηφοδελτίου «Πολίτες σε δράση». Από σεβασμό προς τους πολίτες που με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους  αλλά και προς τους κατοίκους του Ελατοχωρίου επιθυμώ  στο τοπικό συμβούλιο να συμμετέχω ως ανεξάρτητη σύμβουλος.

Η σκέψη μου να συμμετέχω στις εκλογές ήταν και είναι να μπορώ να υπηρετώ τον τόπο μου με ήθος, ευθύνη, ειλικρίνεια, εντιμότητα, συνεργατικότητα  και δημιουργικότητα.

Στόχος μου ήταν και είναι,  η άψογη συνεργασία με τους συμβούλους και τον πρόεδρο του Συμβουλίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου, των εργασιών, την εύρυθμη λειτουργία, αλλά και την ανάπτυξη του. Το Ελατοχώρι όπως γνωρίζεται  έχει αγροτουριστικό χαρακτήρα και οι ενέργειές μας θα πρέπει να προσβλέπουν  και στα δύο επίπεδα.

Η  οργάνωση και η διαχείριση της κοινότητας αλλά και των εργασιών που την αφορούν,  θα πρέπει να αποτελεί συνεργασία και ευθύνη όλων μας αλλά και επίσημη ενημέρωση των τεκταινόμενων  κυρίως  των συμβούλων  αλλά  και των κατοίκων σε όλα τα επίπεδα.

0ι ανάγκες, τα προβλήματα και  οι προτάσεις των φορέων του τόπου, οι τακτικές συναντήσεις μαζί τους  αλλά και  η γνώμη των κατοίκων θα πρέπει να συνδιαμορφώνουντις αποφάσεις του Συμβουλίου.

Η μη επίσημη ενημέρωση όλων αυτών αλλά  κυρίως η μη ενημέρωση εκ μέρους του προέδρου, του τοπικού συμβουλίου έγκαιρα ή και καθόλου για ότι θέματα προκύπτουν όπως:

Ενημερώσεις που προέρχονται από τον Δήμο Κατερίνης.

Εργασίες που γίνονται για την εύρυθμη λειτουργία της Κοινότητας Ελατοχωρίου.

Η ανεπίσημη απόφαση του προέδρου να  μην γίνονται τακτικά  τοπικά συμβούλια με πρόφαση τον covid 19 που πλήττει την χώρα μας, ενώ υπάρχουν τα μέσα  που κάνουν εφικτή τη λειτουργία τους.

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα αποτελούν για  εμένα προσωπικά προσβολή για το συμβούλιο μας, καταστρατήγηση των δημοκρατικών ενεργειών και ανατρεπτικοί παράγοντες για την σωστή λειτουργία της Κοινότητας.Επιβάλλεται στους καιρούς που διανύουμε να είμαστε απόλυτα ενημερωμένοι και μονιασμένοι  για   να προσφέρουμε στους πολίτες μας ότι χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τις ανάγκες τους.

Παρακαλώ να αποδεχτείτε το αίτημα μου για την ανεξαρτητοποίηση μου ως μέλους Συμβουλίου Κοινότητας Ελατοχωρίου.

 

Με εκτίμηση

Μποστανίτη Αναστασία

Σύμβουλος Κοινότητας Ελατοχωρίου

Μποστανίτη Αναστασία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top