Τετάρτη 25 Νοε 2020 15:16      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«ΑΝΘΙΖΟΥΝ» ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ !

Φύτευση εποχικών λουλουδιών & καθημερινή συντήρηση

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ

Εργασίες καλλωπισμού, φύτευσης και μεταφύτευσης λουλουδιών σε ανοιξιάτικους τόνους και με εντατικούς ρυθμούς υλοποιεί καθημερινά η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου, τόσο στον αστικό ιστό της Κατερίνης, όσο και στις δημοτικές – τοπικές κοινότητες.

Ειδικότερα την τρέχουσα εβδομάδα, στην πλατεία Ηρώων, στην Πλατεία Μακεδονίας, καθώς και στην Τοπική Κοινότητα Παραλίας, φυτεύτηκαν από συνεργεία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος & Πρασίνου νέα εποχικά διακοσμητικά άνθη (γκαζάνιες και κυκλάμινα), ενώ έγινε καθαρισμός χόρτων και δενδροφύτευση σε κοινόχρηστους χώρους στη «Γρέβενη», στην επέκταση της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιθέας.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της συντήρησης του πρασίνου, ολοκληρώθηκε σήμερα, ο καθαρισμός -περιποίηση διακοσμητικών καλλωπιστικών θάμνων στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο αντιδήμαρχος κ. Κήπου

«Στο πλαίσιο των προγραμματισμένων παρεμβάσεων και του στοχευμένου μας σχεδιασμού, που έχουμε από την αφετηρία της χρονιάς δώσει στη δημοσιότητα, καθημερινά, όχι μόνο στο κέντρο, αλλά σε κάθε γειτονιά, στο σύνολο του Δήμου, η ενίσχυση του πρασίνου είναι ορατή. Συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για τη βελτίωση της εικόνας των κοινόχρηστων χώρων και την αισθητική αναβάθμιση της πόλης μας εν γένει» επισημαίνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κήπου.

 

Δήμος Κατερίνης Έργα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top