Παρασκευή 5 Μαρ 2021 22:17      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Απονομή τιμητικής πλακέτας στην κα Ζαβρίδου για τα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ»

Στα Γραφεία της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας απονεμήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, από τον Διευθυντή Δρ. Ι. Καζταρίδη τιμητική πλακέτα για τη στήριξη και το ενδιαφέρον της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε. κυρίας Ειρήνης Ζαβρίδου σχετικά με τις εκδηλώσεις «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» που διοργανώνονται κάθε Σεπτέμβρη από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο κύριος Αντώνης Αθανασιάδης- Προϊστάμενος Διοικητικών Θεμάτων της ΔΙΔΕ Πιερίας, η κυρία Μυράντα Παππά, Προϊσταμένη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων της ΔΙΔΕ Πιερίας και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κύριος Αθανάσιος Μπίντας.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, αναφέρθηκαν οργανωτικά θέματα της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού και τρόποι επίλυσης προβλημάτων που ανακύπτουν κατά τη διεξαγωγή της. Η κυρία Ζαβρίδου υποσχέθηκε την προσωπική της στήριξη για την ευόδωση των στόχων που είναι πνευματικοί, πολιτιστικοί και διαπολιτισμικοί.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης ευχαρίστησαν την κυρία Ζαβρίδου για την αμέριστη αρωγή της και της ευχήθηκαν καλή συνέχεια στο έργο της.

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Ειρήνη Ζαβρίδου Τιμητική πλακετα Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top