Δευτέρα 8 Μαρ 2021 17:35      

Η χώρα είναι παρατημένη στη μοίρα της… Ο Τσίπρας περιφέρεται αμήχανος ανάμεσα σε υπουργούς που έχουν χάσει κυριολεκτικά την μπάλα και αναζητούν ισοδύναμα που δεν υπάρχουν. Και εν τω μεταξύ η Υγεία διαλύεται, η Παιδεία πνέει τα λοίσθια και το 70% των δανειοληπτών θα χάσουν σε λίγο τα σπίτια τους. Για στρατηγικό σχέδιο ανάκαμψης και ανάπτυξης της οικονομίας ούτε λόγος δεν γίνεται και η ύφεση απειλεί κάθε αναλαμπή επιχειρηματικότητας. Η ανεργία καλπάζει και οι περιουσίες των Ελλήνων δεσμεύονται από τα αβάσταχτα χρέη σε φόρους για εισοδήματα που δεν υπάρχουν. Η απόλυτη απελπισία και το απόλυτο παράλογο.

Σε υπ’ αριθμόν ένα εθνικό θέμα, μαζί με το οικονομικό είναι το μεταναστευτικό. Χιλιάδες πρόσφυγες και μη εισβάλουν στη χώρα μας από την Τουρκία, με κάθε είδους πλωτό μέσο, φουσκωτά επί το πλείστον, που μη αντέχοντας στα μανιασμένα κύματα του Αιγαίου, ανατρέπονται ή σχίζονται με αποτέλεσμα εκατοντάδες να έχουν πνιγεί… Η Ευρώπη, αιφνιδιασμένη, σφυρίζει αδιάφορα και οχυρώνεται βάζοντας φράχτες στις εισόδους των χωρών τους και με πάνοπλους αστυνομικούς και στρατό εμποδίζουν τους χιλιάδες πρόσφυγες να μπουν στη χώρα τους. Ουγγαρία, Αυστρία και Σλοβενία έχουν δημιουργήσει ένα ανάχωμα εγκλωβίζοντας τις χιλιάδες των κατατρεγμένων να πάνε παραπάνω (Γερμανία, Σκανδιναβικές χώρες κ.α.). Αποτέλεσμα όλων αυτών των συμπεριφορών είναι να την «πληρώνει» η χώρα μας, που στα εδάφη της έχουν «ξεμείνει» όλοι αυτοί. Και τώρα; Πως θα λυθεί αυτό το πρόβλημα; Την λύση την είπε πριν από λίγες μέρες στην Ελληνική Βουλή ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

28η Οκτωβρίου… Ημέρα μνήμης… Πριν 70 χρόνια οι Έλληνες πεινούσαν και οι δοσίλογοι προσπαθούσαν να τους υποτάξουν στον Γερμανό κατακτητή!!! Σήμερα οι Έλληνες πεινάνε και οι κρατούντες δοσίλογοι προσπαθούν να μας υποτάξουν στον Γερμανό κατακτητή… Τι; Τα ίδια γράφω; Μα τα ίδια γίνονται… Ποια η διαφορά του Τσίπρα από τον Τσολάκογλου; Τότε οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν ενάντια στον κατακτητή και στους ντόπιους προδότες…

Scroll to Top