Παρασκευή 5 Μαρ 2021 3:57      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ουδέν Σχόλιον! - Γράφει ο Βασίλης Μόσχης

- Το αποφάσισα!

- Αποφασιστικό σε βλέπω!

- Αφού λέω το αποφάσισα, να μην είμαι αποφασιστικός;
- Μη σου πω και αποφασισμένο!

- Καλά το πας!

- Εγώ καλά το πάω! Εσύ πως το βλέπεις να πηγαίνει;

- Τεμπελάκο!

- Εγώ; Εσύ με αυτό το ντρον πως διάολο το λες θα είσαι τεμπελάκος, θα είσαι αραχτός και λάητ και να από δω οι πίτσες και να από κει οι μπυρίτσες! Τι θα κάνεις; Ακινησία και φαγοπότι, τρομερός συνδυασμός, άστα να πάνε!

- Τι λες ρε;

- Τι να πω;

- Για αυτά που λες! Εσύ όλα αυτά! Διότι για να σου εξηγήσω και να το καταλάβεις, για πες μου τι θα κάνεις με αυτό το διαολόπραμα!

- Κοίτα να σου πω! Μη το βλέπεις έτσι! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πολλές περιπτώσεις που μπορεί να σώσει ζωές, να βοηθήσει σε έκτακτες καταστάσεις, δεν είναι τόσο άχρηστοι όσο το θεωρείς! Δεν είναι μόνο εργαλείο διασκέδασης!

- Λες έ;

- Δεν λέω είμαι σίγουρος! Και να σε λίγο καιρό, - και μη μου πεις πόσο καιρός είναι αυτός ο λίγος καιρός γιατί δεν ξέρω να σου πω, πάντως δεν θα αργήσει χρόνια και ζαμάνια – κάθε σπίτι θα έχει και ένα ντρον!

- Αμάν ρε, εσύ το προχώρησες πολύ το θέμα!

- Ας το δούμε πρώτα απλά το θέμα! Είσαι εδώ και βλέπεις χιλιόμετρα μακριά, βγάζοντας φωτογραφίες και όχι μόνο! Χώρια που μπορεί να το χρησιμοποιήσεις επαγγελματικά και να βγάλεις και λεφτά!

- Αμάν ρε, τόσο καλό εργαλείο;

- Εξαρτάται πως θα το δεις, και πόσο θα αντιληφθείς τη χρησιμότητά του! Μπορείς να το στείλεις για να ελέγξεις τα χωράφια σου!

- Δεν έχω χωράφια!

- Να ελέγξεις τα μποστάνια σου!

- Δεν έχω μποστάνια!

- Να ελέγξεις τα περιβόλια σου!

- Δεν κατάλαβες! Δεν έχω καμία σχέση με αγροτικές δουλειές! Το κατάλαβες;

- Το κατάλαβα! Μπορείς να ελέγξεις το σπίτι σου!

- Δεν μένω σε μονοκατοικία, σε διαμέρισμα μένω!

- Α πάγαινε από δω ρε. Με τσατίζεις! Ρε, ένα πράγμα θα σου πω! Χάνεται κάποιος ορειβάτης στον Όλυμπο! Μπορεί να πετάξει και ψάχνοντας να τον βρει! Σώζεται ένας άνθρωπος ρε!

- Εντάξει, καλά, εδώ πάω πάσο!

- Τα βλέπω!

Scroll to Top