Κυριακή 1 Νοε 2020 2:52      

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι βουλευτές στην Πιερία με την Ν.Δ

Οι υποψήφιοι στην Πιερία

Κουλκουδίνας Σπυρίδων φαρμακοποιός, Μάνη- Παπαδημητρίου Άννα δικηγόρος, Μπαραλιάκος Ξενοφών οικονομολόγος, Μπάσδρα Ευθυμία καθηγήτρια ΑΕΙ, Τόνας Θεόδωρος δικηγόρος , Χιονίδης Σάββας πολιτικός μηχανικός.

Ο κ. Κουλκουδίνας 

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την εξαιρετική τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πιερίας. Οφείλω να απευθυνθώ στους πολίτες της Πιερίας και να τους διαβεβαιώσω πως  θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις μέσα από τις αρχές και τις αξίες που πάντα με διέκριναν, για τον τόπο μου, για την πατρίδα μου. Για εμένα προσωπικά η απόφαση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη. 

Προτεραιότητα μου είναι, η υποψηφιότητα μου να εκφράσει την ανάγκη, την απαίτηση αλλά και την πίστη ότι  η γενιά μου θα δώσει τη μάχη για την πατρίδα, για την ευημερία των πολιτών, για την Ελλάδα της περηφάνιας και της αισιοδοξίας. Οι εκλογές της 7ης Ιουλίου θα αποτελέσουν την εγγύηση για τη σταθερότητα της χώρας, θα φέρουν τη μεγάλη πολιτική αλλαγή αλλά και την ελπίδα στις Ελληνίδες και τους Έλληνες.  Καλό μας αγώνα»!

Η κα Μάνη- Παπαδημητρίου 

«Αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του προέδρου της παράταξής μας, συντάσσομαι στο πλευρό του και συστρατεύομαι στο ψηφοδέλτιο νίκης της Νέας Δημοκρατίας στην Πιερία. Σ' αυτόν τον αγώνα, ζητώ την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας, για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για όσα πιστεύουμε, δικαιούμαστε και αξίζουμε. Οφείλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές, μια Ελλάδα αξιοκρατίας και προόδου. Μια Ελλάδα ευημερίας. Μια Ελλάδα που εμπνέει και εξελίσσεται. Μαζί για την Πιερία» .

Ο κ. Μπαραλιάκος 

Στις 7 Ιουλίου καθορίζουμε το μέλλον μας ! 

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου.  Θέλω να προσφέρω στον τόπο μου και ζητώ την ψήφο σας. Ελάτε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να πάμε την Πιερία πιο ψηλά!!! 

Ο κ. Τόνας

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τόσο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας όσο και τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με συμπεριλάβουν στο ψηφοδέλτιο του νομού Πιερίας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές και δεσμεύομαι ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φάνω αντάξιος της εμπιστοσύνης που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο οι πολίτες βλέποντας τα πολλαπλά αδιέξοδα στα οποία βρέθηκε η χώρα επιθυμούν την πολιτική αλλαγή και την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού.

Η ΝΔ είναι σήμερα το μόνο κόμμα με όραμα και σχέδιο που μπορεί να εγγυηθεί μία ευρωπαϊκή πορεία ανάπτυξης και ευημερίας για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες χωρίς διακρίσεις.  Προσωπικά θα σταθώ δίπλα στους ψηφοφόρους όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και την επόμενη μέρα των εκλογών. Θα είμαι δίπλα σας για να δώσουμε μαζί ουσιαστικές λύσεις, τόσο στα προβλήματα της χώρας, όσο και της Πιερίας. Θα είμαι δίπλα σας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Ο κ. Σάββας Χιονίδης

«Ενωμένοι αγωνιζόμαστε για την μεγάλη αλλαγή της 7ης Ιουλίου, για μια ισχυρή Ελλάδα.  Ευχαριστώ θερμά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη που με κάλεσε να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης του κόμματός μας στη Πιερία.   Η έμπρακτη αγάπη των συμπατριωτών μου αποτελεί για μένα οδηγό και πυξίδα στα βήματά μου.  Όσον αφορά στη συμμετοχή μου στο παρόν και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, δεσμεύομαι με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ότι η παρουσία μου ως επικεφαλής του συνδυασμού θα είναι συνεχής και αδιάλειπτη, τιμώντας με τον τρόπο αυτό την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου.

Θέλει θάρρος για να αλλάξεις την Ελλάδα και καλούμαστε όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας.  Σε αυτή την προσπάθεια με γνώση και εμπειρία, με την βοήθεια του Θεού και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου συμμετέχω με όλες μου τις δυνάμεις. Μαζί προχωράμε».

Εκλογές 2019

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top