Πέμπτη 13 Αυγ 2020 3:48      

Αυτοψία του Δημάρχου Κατερίνης σε Κορινό, Παραλία και Ολυμπιακή Ακτή

Με αφορμή τα προβλήματα που προκλήθηκαναπό τις βροχοπτώσεις

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ»

Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Κατερίνης και ειδικότερα, στον Κορινό, την Παραλία, την Ολυμπιακή Ακτή, περιοχές όπου στη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης προχθές το απόγευμα, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα σε σημεία του οδικού δικτύου πραγματοποίησε χθες, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Ο Δήμαρχος ζήτησε από τις συναρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης, να καταρτίσουν σχέδιο άμεσων ενεργειών. Ήδη προχθές το απόγευμα και χθες το πρωί συνεργεία των εμπλεκόμενων υπηρεσιών του Δήμου βρέθηκαν στην περιοχή και προχώρησαν σε παρεμβάσεις αποκατάστασης.

«Προγραμματίζουμε μια σειρά έργων»

Όπως υπογράμμισε ο κος Κουκοδήμος: «Συνιστά πρώτη προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν επαγγελματίες, κάτοικοι, επισκέπτες, στην παραλιακή ζώνη κάθε φορά που έχουμε έντονη βροχόπτωση. Οφείλουμε με τον συντονισμό των υπηρεσιών μας να διαχειριστούμε αυτά τα συμβάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες πολλών ετών. Η πρόληψη είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε για να αντιμετωπίσουμε τα συγκεκριμένα προβλήματα. Προς την κατεύθυνση αυτή προγραμματίζουμε μια σειρά έργων προκειμένου να θωρακίσουμε αντιπλημμυρικά τον Δήμο μας».

Κορινός και Παραλία

Όπως μάλιστα τόνισαν οι Πρόεδροι των Συμβουλίων Κορινού και Παραλίας αντίστοιχα, σε κάθε έντονη βροχόπτωση αρκούν λίγα μόλις λεπτά για να προκληθούν πλημμυρικά φαινόμενα που άλλοτε περιορίζονται στο οδικό δίκτυο και άλλοτε θέτουν σε κίνδυνο τις περιουσίες των κατοίκων και επαγγελματιών.Τον Δήμαρχο Κατερίνης συνόδευαν οι Αντιδημάρχοι Πολεοδομίας Γιώργος Νταντάμης, Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Συμεωνίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κατερίνης Στέργιος Μπουσνάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Ευστάθιος Κεραμιδιώτης, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων Κορινού Γιάννης Μορθανάσης και Παραλίας Γιάννης Μέγκας αντίστοιχα, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κώστας Κουκοδήμος Δήμος Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top