Δευτέρα 21 Σεπ 2020 5:36      

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΞΙΦΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ

Κ. Κουκοδήμος: «Ραντεβού στις κάλπες»

Σ. Χιονίδης: «Εγώ θα είμαι εδώ την Δευτέρα, εσύ εάν χάσεις που θα είσαι»;  

Αρνητική ήταν η απάντηση του βουλευτή της Ν.Δ και υποψηφίου δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου, στην πρόταση του δημάρχου Σάββα Χιονίδη για δημόσιο διάλογο με την συμμετοχή δημοτών. Μεταξύ άλλων ο κ. Κουκοδήμος δίνει «ραντεβού στις κάλπες» και χαρακτηρίζει «επικοινωνιακό τρυκ» τον διάλογο που προτείνει ο κ. Χιονίδης.

Η απάντηση

Κύριε Χιονίδη,

Η υποκρισία  δεν τελειώνει ποτέ!

Λίγες μόλις ημέρες πριν τις κάλπες και ενώ επί 13 χρόνια αρνείστε το διάλογο με δημότες και ομάδες πολιτών, αισθανθήκατε την ανάγκη για δημόσιο διάλογο,  με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που από χθες το μεσημέρι οι συνεργάτες και οι υποψήφιοι του συνδυασμού σας λασπολογούν και συκοφαντούν απροκάλυπτα.

Δεν ζητάτε δημόσιο διάλογο, γνωστό επικοινωνιακό τρυκ,  επειδή επιθυμείτε να ακούσουν οι πολίτες τις προτάσεις μας, ούτε γιατί θέλετε να διασφαλίσετε την ενότητα και την διαφάνεια που επικαλείστε.   Υποκρίνεστε!

Θα περίμενε κανείς να αναλογιστείτε την επόμενη μέρα για το δήμο Κατερίνης και το καλό των δημοτών, και όχι να επικεντρώνεστε στην προσωπική σας εμμονή για τη διατήρηση της εξουσίας.

Ευτυχώς, ο τόπος μας  είναι μικρός και όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά. Οι δημότες γνωρίζουν την πορεία μας, το ήθος, την εντιμότητα και το χαρακτήρα μας. Δεν χρειάζονται ντιμπέιτ για να τα ανακαλύψουν.

Οι δημότες γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι όλα τα χρόνια. Όσο και να  έχω προκληθεί δεν υπέκυψα στον πειρασμό της πόλωσης, του φανατισμού και της λάσπης.

Θα έχετε όσες ευκαιρίες θέλετε για διάλογο στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου. Σας υπόσχομαι ότι εμείς δεν θα κλείνουμε τα μικρόφωνα. Ραντεβού στις κάλπες λοιπόν κύριε Χιονίδη!

«Εδώ είναι δήμος, όχι κοινοβούλιο»

Απαντώντας ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης  τονίζει μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά: «Εγώ θα είμαι εδώ σε κάθε περίπτωση την Δευτέρα το πρωί, στο Δήμο Κατερίνης, να υπηρετώ το Δημοτικό Συμβούλιο. Εσύ εάν χάσεις τις εκλογές που θα είσαι Κώστα»;  

Η απάντηση του δημάρχου

Αγαπητέ Κώστα, ήλπιζα ότι τώρα που διεκδικείς το αξίωμα του Δημάρχου Κατερίνης θα μιλούσες με ειλικρίνεια. 

Εδώ Κώστα δεν είναι Κοινοβούλιο να κραυγάζεις ή να επιτίθεσαι σε κομματικούς αντιπάλους. Εδώ Κώστα είναι ο Δήμος Κατερίνης. Μιλάμε ευγενικά, συζητάμε και η σύγκρουση δεν είναι για το φαίνεσθαι αλλά για την ουσία. 

Πριν την 1η Κυριακή μας προσκάλεσαν σε τηλεοπτική αναμέτρηση και εσύ δεν ήρθες. Έστειλες επιστολή ότι θα είσαι στη Βουλή ενώ ξεναγούσες δημοφιλή Ευρωβουλευτή της ΝΔ στην πόλη.

Από την Δευτέρα που μου ζήτησες να μην γίνουν κεντρικές ομιλίες σου είπα ότι συμφωνούμε αλλά πρέπει να αναπτύξουμε τις θέσεις μας. 
Στην πρόσκληση μου για μια δημόσια συζήτηση απαντάς με αυτά τα πολιτικάντικα ακαταλαβίστικα. 

Όσο για την “απειλή” σου για την κάλπη εμένα δεν με φοβίζει. 

Γιατί εγώ θα είμαι εδώ σε κάθε περίπτωση την Δευτέρα το πρωί, στο Δήμο Κατερίνης, να υπηρετώ το Δημοτικό Συμβούλιο. 

Εσύ εάν χάσεις τις εκλογές που θα είσαι Κώστα;  

Σάββας Χιονίδης

Κουκοδήμος Σάββας Χιονίδης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top