Τετάρτη 24 Φεβ 2021 19:08      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Δήμο Δίου-Ολύμπου

Δήμος Δίου-Ολύμπου

Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

Λιτόχωρο, 22-01-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος στο Δήμο Δίου-Ολύμπου για την διανομή επισιτιστικών αγαθών σε ευπαθείς ομάδες που επλήγησαν από την Covid-19

Στο πλαίσιο της στήριξης ευπαθών ομάδων, που επλήγησαν από τη νόσο Covid-19, το Κοινωφελές Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» παρείχε στο Δήμο Δίου-Ολύμπου το χρηματικό ποσό των 4.038,30 ευρώ.

Πρόκειται για δωρεά ειδών διατροφής μέσω πίστωσης από την εταιρεία «ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ» και αποστολή διατακτικών για αγορές από τα καταστήματα της εταιρείας «Βασιλόπουλος Α.Ε.» για οικογένειες που έχουν οικονομική ανάγκη.

Ο συντονισμός της διανομής των προϊόντων έγινε από την Κοινωνική Υπηρεσία και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Ευχαριστούμε θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» για την χορηγία και την έμπρακτη υποστήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου μας που υποφέρουν από τη συνεχιζόμενη υγειονομική κρίση.

Σημειώνεται ότι το Κοινωφελές Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» παρείχε συνολικά στην ΚΕΔΕ χρηματικό ποσό, ύψους 1.478.300 ευρώ, προκειμένου να διανεμηθεί σε δήμους της χώρας. Σκοπός του Προγράμματος είναι να αμβλύνει τις επιπτώσεις, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε βασικά επισιτιστικά αγαθά μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων των δήμων της Ελλάδας, υπό τον συντονισμό της Κ.Ε.Δ.Ε.

 

Αγ. Νικολάου 15, Λιτόχωρο
Τηλ. 2352350112
gram_dim@dion-olympos.gr
www.dion-olympos.gr

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος Δωρεά

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top