Σάββατο 23 Μαρ 2019 8:26      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δυναμικό ξεκίνημα για το συνδυασμό «Κίνηση Δημιουργίας»

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Λεπτοκαρυά η εναρκτήρια συγκέντρωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας για την θέση του υποψήφιου Δημάρχου Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Δημήτρη Μυλωνέρου.

Πλήθος κόσμου από όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα έδωσαν δυναμικό παρόν σε αυτό το νέο ξεκίνημα του Συνδυασμού «ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μυλωνέρος Δημήτρης στο λόγο του αναφέρθηκε εκτενώς στην υφιστάμενη αρνητική κατάσταση του Δήμου Δίου-Ολύμπου και  σε συγκεκριμένα τρωτά σημεία της παρούσης Διοίκησης.

Ταυτόχρονα όμως, περιέγραψε λεπτομερώς όλα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες που διαθέτει ο Δήμος Δίου-Ολύμπου, παραθέτοντας προτάσεις προκειμένου να κεφαλαιοποιηθούν προς όφελος του τόπου, δηλώνοντας αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα.

Στη  συνέχεια του λόγου του περιέγραψε την πρόθεση του για συγκρότηση ενός ανεξάρτητου, υπερκομματικού Δημοτικού Συνδυασμού, δηλώνοντας αποφασισμένος να μην ζητήσει κομματικό χρίσμα από κανένα πολιτικό φορέα παρά μόνο από την κοινωνία των πολιτών.΄

Επίσης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως αμέσως μετά το καλοκαίρι και λαμβάνοντας υπόψη τις όποιες ενδεχόμενες τροποποιήσεις του εκλογικού νόμου, θα ανακοινώσει και την πρώτη αντιπροσωπευτική ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού του.

Τέλος, ο κ. Μυλωνέρος ανακοίνωσε και επίσημα το όνομα και το λογότυπο του νέου συνδυασμού «ΚΙΝΗΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», που υποδηλώνει και τον πυρήνα της αντίληψης του Συνδυασμού, που είναι η Δημιουργία σε όλα τα επίπεδα. Καθώς επίσης παρουσίασε και το λογότυπο του Συνδυασμού που απεικονίζει έναν ανθρώπινο Όλυμπο, συμβολίζοντας την οραματική διάσταση αυτού του εγχειρήματος.     

 

Δημήτρης Μυλωνέρος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top