Κυριακή 26 Ιαν 2020 23:58      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγκρίθηκαν 418 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

Την πρόσληψη 418 ατόμων μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας ανακοίνωσε κατά την προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.
Τα άτομα αυτά θα κατανεμηθούν και θα εξυπηρετήσουν διάφορες ανάγκες και έργα του δήμου, πλην των απορριμματοφόρων.

Ο κ. Χιονίδης σημείωσε πως στο διαδίκτυο υπάρχει η λίστα με τις ειδικότητες και κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους να υποβάλλουν σκέψεις, απόψεις και προτάσεις ως προς τους στόχους του δήμου «για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ακόμη καλύτερα και με προτεραιότητα πρώτα στις τοπικές κοινότητες, στις δημοτικές κοινότητες και μετά στα αστικά κέντρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σκοπός είναι η κοινωφελής εργασία να είναι και επωφελής για το δήμο Κατερίνης στο μέγιστο βαθμό κυρίως για τους δημότες. «Θεωρώ πως είναι μια ανάσα σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάμε, όταν 418 οικογένειες μπορούν να έχουν ένα μισθό, έστω και μικρό.

Χονδρικά αφορά περίπου 2.000 άτομα η κατανομή αυτών των χρημάτων. Έστω και μια θέση εργασίας επιπλέον να έχουμε είναι σημαντικό και είναι επιτυχία του δήμου μας να καταφέρει να έχει αυτόν τον αριθμό θέσεων» τόνισε ο κ. Χιονίδης.

Η επιλογή των 418 ωφελουμένων θα γίνει από τον ΑΣΕΠ και οι συμβάσεις εργασίες είναι οκτάμηνης διάρκειας.

κοινωφελής εργασία Θέσεις εργασίας Δήμος Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top