Κυριακή 20 Σεπ 2020 22:52      

Εκδηλώσεις στο 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης

Στο 1ο Γυμνάσιο Κατερίνης οι γονείς των μαθητών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερις πολύ ενδιαφέρουσες απογευματινές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του σχολείου κας Σοφίας Σκούμπα Πατσαρίκα και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. 

Το απόγευμα της Δευτέρας 21 Μαΐου η νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια του Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης κα Χρυσούλα Ράπτη πρόσφερε στους γονείς δίωρο σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε περιπτώσεις ατυχημάτων. Επίσης η ψυχολόγος κα Σοφία Σαββινίδου οργάνωσε βιωματικό εργαστήριο με θέμα «Τρόποι ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης και της αυτοεικόνας των εφήβων».

Το απόγευμα της Τετάρτης 23 Μαΐου η ψυχολόγος κα Καλλιόπη Γκανά ανέπτυξε το θέμα «Εφηβική ηλικία και εθισμός». Στη συνέχεια, ο ιερολογιώτατος διάκονος και φιλόλογος π. Κωνσταντίνος Κοσμάς ανέπτυξε και συζήτησε με τους γονείς του σχολείου το θέμα «Εμβαθύνοντας στη γονεϊκή ευθύνη ως προς την αγωγή των εφήβων». Οι γονείς είχαν την ευκαιρία στο τέλος κάθε εισήγησης να θέσουν τους δικούς τους προβληματισμούς και τις σκέψεις τους στους προσκεκλημένους ομιλητές, ώστε μέσα από τη συζήτηση να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.  

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, η διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν θερμά και τους τέσσερις εισηγητές για τον χρόνο που αφιέρωσαν και για τις πολύτιμες γνώσεις που μετέδωσαν στους γονείς του σχολείου μας.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

1ο Γυμνάσιο Κατερίνης εκδηλώσεις Θεματική Εβδομάδα γονείς

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top