Πέμπτη 3 Δεκ 2020 12:22      

Εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου στην Πιερία

Την Πιερία επισκέφθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, εικοσαμελή ομάδα του επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου των Αθηνών.

Την πρωτοβουλία είχε ο συμπολίτης μας επιχειρηματίας της γνωστής μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ, Νίκος Θεοδωρίδης, συγγενής του επίτιμου προέδρου του ΟΡΦΕΟ Ιάκωβου Τασχουνίδη.

Τα μέλη της ομάδας κατά την παραμονή τους στην Πιερία, μεταξύ των άλλων, επισκέφθηκαν το Δίον και τον Παλαιό Παντελεήμονα.

Στο Δίον η ομάδα επισκέφθηκε το αρχαιολογικό πάρκο και το μουσείο, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του ΟΡΦΕΟ Γρηγόρη Παπαχρήστο.

Όλοι τους εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τα σπουδαία ευρήματα του Δίου και τις ομορφιές της Πιερίας.

Ενημερώθηκαν επίσης για το θεσμό του Φεστιβάλ Ολύμπου και μάλιστα δήλωσαν τη στήριξή τους σε αυτό και πως το καλοκαίρι θα βρίσκονται μεταξύ των θεατών του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

Ο ΟΡΦΕΟ ευχαριστεί την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας κ. Ελένη Παπασταύρου, τον αρχιφύλακα κ. Μάκη Καραλιά και τον υπάλληλο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας κ. Σάββα Σπυριδόπουλο για την άψογη φιλοξενία.

Ακολουθείστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook
 

Επιχειρηματίες Δημοσιογράφοι Επίσκεψη Πιερία Νίκος Θεοδωρίδης ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ ΟΡΦΕΟ Ιάκωβος Τασχουνίδης Γρηγόρης Παπαχρήστος Δίον Παλαιός Παντελεήμονας
Scroll to Top