Κυριακή 20 Σεπ 2020 21:21      

Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.)

Την Κυριακή  12 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε στο πολιτιστικό κέντρο Σ. Σταθμού Κατερίνης, παρουσία του ορισμένου δικαστικού αντιπροσώπου, οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.) για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το νεοσύστατο Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο Πολιτιστικό Σύλλογο Σ. Σταθμού Κατερίνης για την παραχώρηση του χώρου της για την διεξαγωγή των εκλογών και δηλώνει τη στήριξη αλλά και το σεβασμό ως προς το έργο και το σκοπό τους. 

Ευχαριστεί την εφημερίδα Ολύμπιο Βήμα για την χορηγία επικοινωνίας. 

Εκφράζει επίσης τις θερμές ευχαριστίες  της στους συναδέλφους – μέλη της Ένωσης για την καθολική συμμετοχή τους στις εκλογές και δηλώνει ότι θα είναι δίπλα τους και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του καθημερινού εργασιακού και κοινωνικού περιβάλοντος. 

Με την παρούσα θέλει να καλέσει τόσο τα μέλη της ένωσης όσο και όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν στις  Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας να συμμετέχουν και να συμβάλλουν ενεργά και δραστήρια ως μέλη στην προσπάθεια αυτή, καταθέτοντας ιδέες  και προτάσεις μέσα από τις διαδικασίες και τις συλλογικές εκφράσεις που προβλέπει το καταστατικό. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος
Μαυρίδης Βασίλειος 
Εποπ Λχίας (ΠΒ)
6976949994

Ο Γ.Γραμματέας 
Βασιλειάδης  Ηλίας 
Ανθστής (ΠΖ)
6946406398

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π Σ. Σταθμός Κατερίνης Διοικητικό Συμβούλιο

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top