Παρασκευή 25 Σεπ 2020 13:38      

Επετειακή εκδήλωση για την ζωή και τη δράση Θ. Κολοκοτρώνη

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθεί επετειακή εκδήλωση με ομιλία, το θέμα της οποίας είναι: «Θεοδ. Κολοκοτρώνης: η ζωή, η δράση και η συμβολή του στην επανάσταση του 1821», τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ).

Ομιλητής θα είναι ο κ. Νίκος Ναχόπουλος, Δρ. Τοπικής Ιστορίας, Δάσκαλος, Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης. Η παρουσίαση και ο συντονισμός θα γίνει από τον κ. Δημήτριο Συριανίδη, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας. Μετά το πέρας της ομιλίας θα ακολουθήσουν τραγούδια από το μουσικό σύνολο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Πιερίας.

Την εκδήλωση διοργανώνει η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ) και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

 

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Νίκος Ναχόπουλος Θεοδ. Κολοκοτρώνης Πνευματικό Κέντρο «Εκάβη»

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top