Τετάρτη 24 Φεβ 2021 19:57      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευάγγελος Φαλάρας: Αποχαιρετά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης

Μύνημα του Ευάγγελου Φαλάρα απερχόμενου Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

Με τις τακτικές κρίσεις του 2021 προάγομαι και μετατίθεμαι

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 
Αποχωρώντας από την Πιερία, στην οποία υπηρέτησα για περισσότερο από δέκα έτη, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το σύνολο των συναδέλφων-συνεργατών μου, στις πυροσβεστικές υπηρεσίες της Πιερίας, με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά χρόνια και μαζί διαχειριστήκαμε τα δύσκολα αλλά και τα εύκολα συμβάντα, που εκδηλώθηκαν στο Νομό. 

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω το σύνολο των πολιτών της Πιερίας, τόσο τους θεσμικούς που πάντα συνεργαζόταν μαζί μας, και συνέδραμαν στις ανάγκες της Υπηρεσίας, αλλά και τους απλούς πολίτες που εθελοντικά και αγόγγυστα βοηθούσαν στο επιχειρησιακό κι όχι μόνο έργο. Και έτσι θα ήθελα να συνεχίσουν.

Σε όλη αυτή την περίοδο οι εκπρόσωποι των μέσων μαζικής ενημέρωσης ήταν πάντα αντικειμενικοί, έγκυροι, έγκαιροι και χωρίς διάθεση κακοπροαίρετης κριτικής απέναντι στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, τους ευχαριστώ για αυτό, διότι με αυτόν τον τρόπο βοήθησαν στην ανάδειξη του έργου της υπηρεσίας αλλά και στην βελτίωση της.

Τέλος αλλά όχι εσχάτως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με στήριξαν και συνεχίζουν να με στηρίζουν στην μακρόχρονη διαδρομή μου στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ευάγγελος Φαλάρας

Πυροσβεστικό Σώμα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top