Κυριακή 17 Νοε 2019 7:01      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευρεία σύσκεψη για το προσφυγικό από τουριστικούς φορείς και επαγγελματικούς συλλόγους

Υλοποιώντας τις αποφάσεις της σύσκεψης εκπροσώπων Φορέων και κατοίκων του Δήμου Δίου-Ολύμπου που έγινε στο Βαρικό Λιτοχώρου στις 24-3-2016, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη-ανοιχτή συζήτηση με όσους ενδιαφέρονται για το θέμα των προσφύγων που φιλοξενούνται σε τουριστικές περιοχές του Δήμου μας και τις τελευταίες εξελίξεις.

Στη σύσκεψη καλούνται για να ενημερώσουν, αλλά –ταυτόχρονα- να ενημερωθούν:

- Oι Βουλευτές του νομού Πιερίας,
- Oι Αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,
- Οι Διοικήσεις Συλλόγων και Σωματείων
και όποιος άλλος Φορέας και κάτοικος του Δήμου Δίου-Ολύμπου το επιθυμεί.

Καλούμε επίσης –στη διάρκεια της σύσκεψης- να υπάρξει ενημέρωση για το θέμα των προσφύγων στην Πιερία, από την Αστυνομική Διεύθυνση, το Στρατό, την Εκκλησία, τις Ενώσεις Ξενοδόχων και την UNHCR (Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες).

Η σύσκεψη θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δίου-Ολύμπου στο Λιτόχωρο, τη  Δευτέρα 4 Απριλίου 2016 και ώρα 18:30.
Για τις ανάγκες διοργάνωσης της σύσκεψης, συντονιστικό ρόλο ανέλαβε το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (ΣΕΛ), με το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 23520-84277 και στους αριθμούς 6937274291 και  6977873875.

Αλληλεγγύη στα παιδιά των προσφύγων

Ταυτόχρονα, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (ΣΕΛ), εκφράζοντας την επιβαλλόμενη αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε συγκεκριμένο κάμπινγκ του Βαρικού, καλεί όλους τους επαγγελματίες και κατοίκους του Δήμου Δίου-Ολύμπου, να προσφέρουν ότι μπορούν για τα παιδιά των προσφύγων που αριθμούν τα 154, ηλικίας, από  βρέφη έως 10 ετών (94) και 10 ετών έως 18 ετών (60).

Τα είδη που θα έδιναν ιδιαίτερη χαρά σε αυτά τα παιδιά είναι, μεταξύ άλλων, παιχνιδάκια-κουκλάκια-μπαλόνια, είδη ζωγραφικής, σοκολατοειδή, καραμέλες, πατατάκια κλπ και ότι άλλο επιθυμείτε.
Τα είδη θα συγκεντρώνονται καθημερινά στα γραφεία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ  ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ (ΣΕΛ), Αγ. Νικολάου 15 Κτήριο Δήμου (δίπλα στα ΚΕΠ) και ώρες 18:00 – 21:00.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΗΜΑΘΙΑΣ – ΠΕΛΛΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ Ν. ΠΟΡΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΙΚΟΥ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Προσφυγικό σύσκεψη φορέων Λιτόχωρο Βαρικό
Scroll to Top