Δευτέρα 8 Μαρ 2021 5:40      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γ. Φαρμάκης για την διακοπή νερού στον Πλαταμώνα και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

"Το ακούσαμε κι αυτό!! Πώς για την διακοπή του νερού στον Πλαταμώνα λόγω μη πληρωμής της Δ.Ε.Η. φταίνε οι προηγούμενες διοικήσεις της ΔΕΥΑΝΟ που δεν φρόντισαν να εισπράξουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές οι οποίες σύμφωνα με τον δήμαρχο ανέρχονται σε 2 εκ. ευρώ και οφείλονται όπως λέει σε εξυπηρέτηση μικροπολιτικών.

Προφανώς ξεχνάει να μας πει ότι αυτές οι οφειλές δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο 2007-2010 επί δημαρχίας κύριου Χονδροπουλου που προεκλογικά καλούσε τον κόσμο να μη πληρώνει το νερό γιατι είναι δημόσιο αγαθό. Κάτι παρόμοιο που κάνανε οι δικοί σας σύμβουλοι στις τελευταίες εκλογές στην ενότητα του Δίου για τους λογαριασμούς του αποχετευτικού. 

Την προηγούμενη (και κουτσουρεμένη δημοτική θητεία διάρκειας μόλις 3,5 ετών) με την διοίκηση του κου Στύλου και στη συνέχεια του κου Τζίκα εξοφλήθηκε πάνω από το 30% των παλιών συσωρευμένων οφειλών προς εργολάβους και έγινε ένα σημαντικό συμμάζεμα της επιχείρησης. Ο κύριος δήμαρχος αντί να ρίχνει το ανάθεμα στην προηγούμενη διοίκηση που δεν εισέπραξε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές καλά θα κάνει να μας απαντήσει ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ προκειμένου να τις εισπράξει.

Εκτός και αν λέγοντας οι "προηγούμενες διοικήσεις" εννοεί και την διοίκηση του νυν δημοτικού του συμβούλου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κυρίου Γαλάνη, ο οποίος ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΝΟ έως το 2010, διάστημα στο οποίο δημιουργήθηκε αυτό το μεγάλο άνοιγμα στις απαιτήσει αλλά και λήφθηκαν δάνεια ύψους 2.000.000 ευρώ που ακόμα πληρώνει ο Δήμος.
Όπως οφείλει να πει σε τι ποσό ανέρχονται σήμερα οι οφειλές της ΔΕΥΑΝΟ προς ΔΕΗ, οι οποίες τον Αύγουστο του 2014 είχαν περιοριστεί σε 240.000 ευρώ από το 1.000.000 ευρω που ήταν στις αρχές του 2011. Συνεπώς μέσα στο σπίτι σας ψάξτε κύριε Δημόπουλε για αυτούς που έφτασαν εδω την επιχείρηση ασκώντας μικροπολιτικές τακτικές αλλά και σήμερα τις συνεχίζουν".

"Το ακούσαμε κι αυτό!! Πώς για την διακοπή του νερού στον Πλαταμώνα λόγω μη πληρωμής της Δ.Ε.Η. φταίνε οι προηγούμενες διοικήσεις της ΔΕΥΑΝΟ που δεν φρόντισαν να εισπράξουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές οι οποίες σύμφωνα με τον δήμαρχο ανέρχονται σε 2 εκ. ευρώ και οφείλονται όπως λέει σε εξυπηρέτηση μικροπολιτικών. Προφανώς ξεχνάει να μας πει ότι αυτές οι οφειλές δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο 2007-2010 επί δημαρχίας κύριου Χονδροπουλου που προεκλογικά καλούσε τον κόσμο να μη πληρώνει το νερό γιατι είναι δημόσιο αγαθό. Κάτι παρόμοιο που κάνανε οι δικοί σας σύμβουλοι στις τελευταίες εκλογές στην ενότητα του Δίου για τους λογαριασμούς του αποχετευτικού. 

Την προηγούμενη (και κουτσουρεμένη δημοτική θητεία διάρκειας μόλις 3,5 ετών) με την διοίκηση του κου Στύλου και στη συνέχεια του κου Τζίκα εξοφλήθηκε πάνω από το 30% των παλιών συσωρευμένων οφειλών προς εργολάβους και έγινε ένα σημαντικό συμμάζεμα της επιχείρησης. Ο κύριος δήμαρχος αντί να ρίχνει το ανάθεμα στην προηγούμενη διοίκηση που δεν εισέπραξε τις ληξιπρόθεσμες οφειλές καλά θα κάνει να μας απαντήσει ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ προκειμένου να τις εισπράξει. Εκτός και αν λέγοντας οι "προηγούμενες διοικήσεις" εννοεί και την διοίκηση του νυν δημοτικού του συμβούλου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου κυρίου Γαλάνη, ο οποίος ήταν πρόεδρος της ΔΕΥΝΟ έως το 2010, διάστημα στο οποίο δημιουργήθηκε αυτό το μεγάλο άνοιγμα στις απαιτήσει αλλά και λήφθηκαν δάνεια ύψους 2.000.000 ευρώ που ακόμα πληρώνει ο Δήμος.
Όπως οφείλει να πει σε τι ποσό ανέρχονται σήμερα οι οφειλές της ΔΕΥΑΝΟ προς ΔΕΗ, οι οποίες τον Αύγουστο του 2014 είχαν περιοριστεί σε 240.000 ευρώ από το 1.000.000 ευρω που ήταν στις αρχές του 2011. Συνεπώς μέσα στο σπίτι σας ψάξτε κύριε Δημόπουλε για αυτούς που έφτασαν εδω την επιχείρηση ασκώντας μικροπολιτικές τακτικές αλλά και σήμερα τις συνεχίζουν".

Γιώργος Φαρμάκης

Συνδυασμός Ευθύνης για το Δήμο Δίου - Ολύμπου

 

 

Γιώργος Φαρμάκης Κώστας Δημόπουλος ΔΕΗ

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top