Παρασκευή 10 Απρ 2020 1:29      

Γενική Συνέλευση και κοπή πίτας στο Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Ν. Πιερίας

Το Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών του Ν. Πιερίας, πραγματοποίησε την ετήσια Γενική Συνέλευση, και την καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 21/01/2018, στο εστιατόριο «Απόλαυση».
Η Διοικούσα Επιτροπή καλωσόρισε τα μέλη και τα ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση.
Στην συνέχεια, έγινε αναφορά στα μέλη για τις μέχρι τώρα δράσεις και αποτελέσματα του Τμήματος, τόσο στον θεσμικό, όσο και στον κοινωνικό του ρόλο, καθώς και ενημέρωση για το μελλοντικό πλάνο, που θα έχει ως κύριο στόχο την εξωστρέφεια του κλάδου και την προαγωγή της φυσικοθεραπευτικής επιστήμης στο ευρύ κοινό.
Σε αυτό το πλαίσιο, αποφασίστηκε η συνέχεια και φέτος της εκπομπής στο Δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης, με διάφορα φυσικοθεραπευτικά θέματα, όπως επίσης, και η συνέχεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της Φυσικοθεραπείας με την διοργάνωση ημερίδων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έγιναν «θεσμός».
Ακολούθησε η ψηφοφορία του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού. Τα μέλη ψήφισαν ομόφωνα τους απολογισμούς δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγαστή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους, δηλώνοντας την επιθυμία να βοηθήσουν όλοι στο μέλλον για την επίτευξη των στόχων.
Τέλος, μέσα σε μια φιλική και συναδελφική ατμόσφαιρα έγινε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με ευχές σε όλους για κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία το νέο έτος.
Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο ΑΠΟΛΑΥΣΗ για την φιλοξενία στο ζεστό και φιλικό περιβάλλον, καθώς και το κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών ΤΟΝΓΙΑΛΙΔΗΣ  και το συγκρότημα αναψυχής και διασκέδασης-εστιατόριο ΓΥΑΛΟΣ στην παραλία Κορινού, για τις προσφορές τους στα δώρα που μοιράστηκαν. 

ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε 
Ο Πρόεδρος  ΜΠΑΝΑΛΗΣ Π.
Ο Γραμματέας ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταμίας ΧΑΝΔΟΛΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

 

Γενική Συνέλευση Κοπή πίτας Περιφερειακό Τμήμα Φυσικοθεραπευτών Ν. Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top