Δευτέρα 25 Μάιος 2020 23:56      

H Αναστασία Ταφραλή από την Πιερία, 3η στην Ιατρική Λάρισας

Είναι κοινά  παραδεκτό πως  οι πανελλαδικές εξετάσεις αποτελούν μια δύσκολη  περίοδο για τους μαθητές  που επιθυμούν να  εισαχθούν σε σχολές της τριτοβάθμιας  εκπαίδευσης.

Η χρονιά  που πέρασε ήταν ιδιαίτερα  αγχωτική  για εμένα ,καθώς  έδινα και εγώ πανελλαδικές εξετάσεις ,έχοντας  πάντα  ως στόχο την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή . Με πολύ κόπο, αγώνα ,προσπάθεια  και έχοντας   ψυχολογική υποστήριξη  από την οικογένειά  μου,τους  φίλους  και τους καθηγητές  μου μπόρεσα να αντεπεξέλθω

Βέβαια , χρειάζεται μεγάλη υπομονή ,επιμονή και  αντοχή ,αφού ο χρόνος είναι λίγος και οι υποχρεώσεις  πολλές . Με συστηματική μελέτη , σωστή οργάνωση και αισιοδοξία κατάφερα  να πετύχω τον αρχικό μου σκοπό και να εισαχθώ τρίτη στο τμήμα της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας . Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός  πως  μέσα από την διαδικασία  των εξετάσεων έμαθα να  πιστεύω στις δυνατότητές  μου  ,να διαχειρίζομαι το άγχος μου και να  οργανώνομαι σωστά , ώστε να  φέρω σε πέρας τις καθημερινές μου υποχρεώσεις .Έτσι, διαθέτοντας όλα  τα απαραίτητα  εφόδια κατάφερα  να  πραγματοποιήσω το όνειρό μου !

 

 

 

 

 

 


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 


Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/giannis-karagiannidis-2os-panelladika-1os-stin-pieria-sma-mihanikon-aeroskafon

Φάκελος Παιδεία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top