Πέμπτη 24 Σεπ 2020 8:04      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στην ομάδα PARALYMPICUS

OLYMPIA ELECTRONICS – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας που διέπει την επιχειρηματική λειτουργία της, δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις αρχές εκείνες της εταιρικής υπευθυνότητας, που επιτάσσουν την προστασία και τη στήριξη των κοινωνικών εταίρων και του κοινωνικού συνόλου. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. επικροτεί όλους τους συλλόγους & φορείς που έχουν σκοπό ζωής την φροντίδα για κοινωνική προσαρμογή & υποβοήθηση για κοινωνική επανένταξη, προσανατολισμό, κατάρτιση και εκμάθηση πρακτικών δεξιοτήτων και κανόνων καθημερινής διαβίωσης, αυτοεξυπηρέτησης, ψυχαγωγίας και γενικά της δημιουργικής απασχόλησης ατόμων με ειδικές ανάγκες και γενικώς ατόμων που έχουν την ανάγκη μας.

Στο πλαίσιο της Ε.Κ.Ε. η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πρόσφερε την χορηγία της στην ομάδα PARALYMPICUS. Η συντακτική ομάδα των PARALYMPICUS απαρτίζεται από δημοσιογράφους, ερευνητές, ακαδημαϊκούς, Ολυμπιονίκες και μέλη του Ολυμπιακού Κινήματος, με βαθιά γνώση του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων. Στόχος του paralympicus.gr  είναι να προσφέρει στους αναγνώστες του διαρκή, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση, αναφορικά με τον γοητευτικό κόσμο της πανάρχαιας Ολυμπιακής Ιδέας.

Για την OLYMPIA ELECTRONICS A.E. η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.) σημαίνει συμμετοχή, συνεργασία και επιδίωξη μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».\

Συντάκτρια : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top