Κυριακή 5 Ιουλ 2020 17:22      

Η Αγγελική Χατζηγεωργίου ενώνει τις δυνάμεις της με τον Παναγιώτη Καζά

Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό μας, «Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας», την Αγγελική Χατζηγεωργίου, από το Αιγίνιο, ως υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα Αιγινίου.

Η Αγγελική εργάζεται επί τριάντα τρία χρόνια στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) ως υπεύθυνη του Τμήματος Συλλογών και του γραφείου Προσκτήσεων της μεγαλύτερης πανεπιστημιακής Βιβλιοθήκη της χώρας.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ και κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων. Είναι μέλος της Επιτροπής της Βιβλιοθήκης και συμμετέχει σε διεθνή συνέδρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε διοργανώσεις εκθέσεων για την προβολή της Βιβλιοθήκης και του ΑΠΘ.

Η εμπειρία της σε θέματα διαχείρισης διοικητικών και οικονομικών δράσεων είναι μεγάλη και σημαντική λόγω του έργου που της έχει ανατεθεί στη θέση ευθύνης που κατέχει στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΑΠΘ. Έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια σε ποικιλία θεμάτων διοίκησης, οικονομίας και βιβλιοθηκονομίας.

Παναγιώτης Καζάς: «Αγγελική, σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας».

δημοτικές εκλογές Παναγιώτης Καζάς

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top