Κυριακή 15 Σεπ 2019 12:48      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «σε απευθείας σύνδεση» μαζί μας, στο Κάστρο Πλαταμώνα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη «σε απευθείας σύνδεση» μαζί μας, στο Κάστρο Πλαταμώνα στα πλαίσια του 48ου Φεστιβάλ Ολύμπου-Συναυλία.  Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019, στις 9.00 το βράδυ! Διαχρονική έκπληξη!

Η Συναυλία

«Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, η διαχρονική ερμηνεύτρια, μαζί με πέντε ταλαντούχους σολίστες μουσικούς, θα μοιραστεί μαζί μας μία από τις πιο επιτυχημένες φετινές παραστάσεις! 

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα - αποκάλυψη, στο οποίο η ροκ διάθεση, η ανεξάντλητη ενέργεια και ο πηγαίος αυθορμητισμός τής ορμητικής και αεικίνητης Άλκηστης Πρωτοψάλτη εναλλάσσονται με εξαιρετικές ακουστικές στιγμές, που γαληνεύουν την ψυχή.

«Σε απευθείας σύνδεση», ένα κρεσέντο χαράς, με ιδιαίτερες εκπλήξεις όπου απολαμβάνουμε την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να ερμηνεύει τα ωραιότερα τραγούδια της που αποτελούν σταθερή αξία στον χρόνο, αλλά και νεότερες δημιουργίες της, επιβεβαιώνοντας πως η αγάπη μας για εκείνην θα κρατήσει για πάντα!

Συμμετέχει ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Γιάννης Μαθές.

Mουσικοί:

Θωμάς Κοντογεώργης: Πιάνο /Ενορχηστρώσεις.

Πέτρος Βαρθακούρης: Mπάσο.

Παντελής Ντζιάλας: Κιθάρα.

Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος: Τρομπόνι.

Κώστας Μυλωνάς: Κρουστά.

Εισιτήρια

Γενική είσοδος: 15 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: 13 ευρώ (και διατίθεται σε αυτή την τιμή μόνο όταν η αγορά τους γίνεται μέσω του δικτύου του viva.gr.)

Οπουδήποτε αλλού, η προπώληση διαμορφώνεται στα 15 ευρώ.

Φεστιβάλ Ολύμπου Μουσική

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top