Τετάρτη 26 Σεπ 2018 0:25      

Η Ευαγγελία Τρικαλοπούλου παρουσίασε το βιβλίο της "Ο φίλος μου ο Τουαλετίνος"

Η παρουσίαση του  βιβλίου της Ευαγγελίας Τρικαλοπούλου  «Ο φίλος μου ο Τουαλετίνος» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο βιβλιοπωλείο «Νέστωρ» . Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων,  ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γεώργιος Τζήμας, η βουλεύτρια Πιερίας κ. Μπέττυ Σκούφα,  ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας κ. Φώτης Δημήτρης, αστυνομικοί συνάδελφοι της κ. Τρικαλοπούλου , ο διευθυντής του Ολυμπίου Βήματος Ξενοφών Μπαραλιάκος  και πλήθος κόσμου.

Την κ. Τρικαλοπούλου προλόγησαν η κ. Νικοδέλλη Στεργιανή ιδιοκτήτρια και διευθύντρια του ιδιωτικού βρεφονηπιακού σταθμού αστεράκια και η κ. Ελένη Ρίντου,ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια. Η αστυνομικός και συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο, τα μηνύματα που θέλει να περάσει, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνηση της για την συμπαράσταση που έχει απο τους συναδέλφους της αστυνομικούς, αλλά και τους επικεφαλής, ευχαριστώντας θερμά τους κυρίους Μαντζούκα και Τζήμα. 

Ο κ. Ματζούκας 

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας στον χαιρετισμό του  επεσήμανε μεταξύ άλλων  ότι μέσα από την Ελληνική Αστυνομία εκπορεύονται διάφορες δράσεις, ατομικές ή συλλογικές που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα. Οι δράσεις αυτές δεν είναι μονοδιάστατες, αλλά αμφίδρομες και έχουν σκοπό την εξωστρέφεια, την βελτίωση σχέσεων αστυνομίας πολίτη και την συμμετοχή στην κοινωνική πραγματικότητα, δίνοντας προτεραιότητα στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όπως είναι τα παιδιά.Επιτρέψτε μου τέλος να ευχηθώ να συνεχιστεί η συγγραφή και άλλων βιβλίων αναδυκνείοντας την διάθεση για κοινωνική προσφορά και κλείνοντας νομίζω ότι η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη να γνωρίσει τους καθημερινούς ήρωες που βρίσκονται ανάμεσα μας είτε είναι αστυνομικοί, είτε είναι δημόσιοι λειτουργοί γενικότερα.»

Ο  κ.  Τζήμας 

«Σαν Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας είμαι ιδιαίτερα περήφανος που στις τάξεις της Αστυνομίας υπηρετούν συνάδελφοι με το ήθος και την εργατικότητα της Ευαγγελίας Τρικαλοπούλου. Ειλικρινά τιμά το Σώμα, το βιογραφικό της είναι ιδιαίτερα πλούσιο, ένα βιογραφικό που για να το χτίσει κάποιος απαιτούνται κόποι και θυσίες πολλών ετών. Συγγραφείς που γράφουν βιβλία για μικρά παιδιά και μάλιστα προσχολικής ηλικίας είναι άνθρωποι με ιδιαίτερες ευαισθησίες και τέτοιες ευαισθησίες η Ευαγγελία τις έχει. Να της ευχηθώ καλοτάξιδο το βιβλίο.»

Η κα  Σκούφα 

Η βουλεύτρια Πιερίας κα Σκούφα είπε χαρακτηριστικά  ότι η γνωριμία της με την Ευαγγελία ήταν καθοριστική, ήταν για εκείνη μια εμπειρία. «Κάθε φορά που συζητούσαμε ερχόταν στο μυαλό μου εμβαθύσεις και έννοιες σε παιδαγωγικές αρχές.

Έτσι και σήμερα ακούγοντας σε να μιλάς μου ήρθε στο μυαλό αυτό που λέει ο Χαλίλ Γκιμπράν ότι τα παιδιά που γεννάμε και φέρνουμε στον κόσμο δεν είναι τα αποκτήματα μας, πρέπει να τα στηρίζουμε να βρουν τον δρόμο τους και εμείς είμαστε οι μεσάζοντες που φέρνουν τα παιδιά στην ζωή. Διάβασα το βιβλίο σου και το βρήκα τόσο εκπληκτικό στον τρόπο που παρουσιάζεις ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε με τα παιδιά μας.»
 

Βιβλιοπωλείο ΝΕΣΤΩΡ Παρουσίαση βιβλίου Ευαγγελία Τρικαλοπούλου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top