Παρασκευή 29 Μάιος 2020 10:42      

Η Ιωάννα Μπενέκου από την Πιερία 2η στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

Ιωάννα Μπενέκου, 2η Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης

Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στην Οδοντιατρική Θεσσαλονίκης με 18733 μόρια , ήταν η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό. Δεν το περίμενα βέβαια ότι θα περάσω 2η . Η προσπάθεια ετών απέδωσε και αυτό έρχεται να δικαιώσει την επιλογή μου να παραμείνω σταθερή στο στόχο μου. Η χρονιά της προετοιμασίας δεν ήταν εύκολη , όμως δε χρειάζεται απαισιοδοξία , γιατί τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν έχεις θάρρος, υπομονή , εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και φυσικά καταβάλεις την ανάλογη προσπάθεια.

Επειδή έδινα εξετάσεις δεύτερη φορά οι απαιτήσεις από τους καθηγητές μου και κυρίως από τον εαυτό μου ήταν πολύ περισσότερες και διάβαζα με μεγαλύτερη ωριμότητα και πιο μεθοδικά.

Η εμπειρία μου από τη φετινή χρονιά μου έμαθε ότι τις δεύτερες ευκαιρίες που μας δίνονται πρέπει να τις αξιοποιούμε όταν πρόκειται να πετύχουμε αυτό που θέλουμε.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου γιατί μου δίδαξε πως με συστηματική δουλειά και υπομονή τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα . Επίσης ευχαριστώ τους καθηγητές μου και ιδιαίτερα τους καθηγητές του φροντιστηρίου μου, γιατί δεν έπαψαν να πιστεύουν σε εμένα.

 

 

 

 

 Πηγή: Ολύμπιο Βήμα 

Φάκελος Παιδεία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top