Σάββατο 27 Φεβ 2021 11:32      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η καρδιακή ανεπάρκεια, στη στεφανιαία νόσο και τις αρρυθμίες

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Η καρδιακή ανεπάρκεια, στη στεφανιαία νόσο και τις αρρυθμίες

Γ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ: «ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ»

Ημερίδα Κλινικής Καρδιολογίας πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά από την καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Κατερίνης  στην Εκάβη . Η θεματολογία αφορούσε στην παρουσίαση ενδιαφερόντων κλινικών περιστατικών από καταξιωμένους καρδιολόγους και το πεδίο ενδιαφέροντος ήταν στην καρδιακή ανεπάρκεια, στη στεφανιαία νόσο και στις αρρυθμίες. Η Ημερίδα απευθυνόταν σε καρδιολόγους, παθολόγους, γενικούς ιατρούς, Παράλληλα αποτέλεσε μία ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με επίκεντρο τα παραπάνω θέματα.

Στην έναρξη της ημερίδας παραβρέθηκαν ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου ο πρόεδρος του δημοτικου συμβουλίου Κατερίνης κ. Φ. Τερζόπουλος ως εκπρόσωπος του δήμου, και ο εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Χιονίδη, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ίτσιος.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου

Στον χαιρετισμό του ο διοικητής του νοσοκομείου Κατερίνης κ. Χατζηγεωργίου επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι τα καρδιαγγειακά νοσήματα παραμένουν η πρώτη αιτία θανάτου και η αντιμετώπιση τους παραμένει πρόκληση για την επιστημονική κοινότητα και προβληματισμός για την πολιτική ηγεσία του κράτους. «Στο εγχείρημα για την εφαρμογή των σύγχρονων πολιτικών, η επιστημοσύνη και η γνώσεις των καρδιολόγων αποτελούν καθοριστικό πυλώνα. Η επιστημονική σας κατάρτιση, συμβάλει στη διαμόρφωση πολιτικής για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και συνεπακόλουθα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών μας. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι το νοσοκομείο Κατερίνης θα σταθεί αρωγός στη συνέχιση τέτοιου είδους δράσεων και εκδηλώσεων θα είμαστε στη διάθεση των επαγγελματιών υγείας για συζήτηση ανταλλαγή απόψεων προς όφελος των ασθενών μας» , επισήμανε ο κ. Χατζηγεωργίου και πρόσθεσε πως θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη ενίσχυση τέτοιου είδους εκδηλώσεων.

υγεία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top