Παρασκευή 22 Ιαν 2021 15:36      

Η Κατερίνη Σήμερα..

Μόνο γύρω από τα ΑΤΜ των τραπεζών υπήρξε κάποια κίνηση σήμερα στην Κατερίνη . Ο κακός μας ο καιρός και ο κορονοϊός μας έκλεισαν για τα καλά μέσα. Όσο για τους παραβάτες, αυτοί πλήρωσαν πολύ αυστηρά την ιδέα τους να μην υπακούσουν. Έτσι "Επιδημία" προστίμων για τον κορονοϊό: 2.318.650 ευρώ θα πληρώσουν οι παραβάτες σε όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να μην είναι εισπρακτικός ο χαρακτήρας των μέτρων, αλλά αυστηρότητας στην τήρησή τους, ωστόσο το συνολικό ποσό είναι αυτό και θα χρησιμοποιηθεί υπέρ των υπηρεσιών υγείας για την αγορά απαραίτητων ιατρικών προμηθειών.

Χθες από τις 06:00 έως 15:00 ώρα, βεβαιώθηκαν σε όλη την επικράτεια 541 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα. Οι 156 στην Αττική, 56 στην Κρήτη και 51 στα Ιόνια Νησιά και Δυτική Ελλάδα, που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις.

Τα καλά νέα είναι ότι εναντίον του 2019-nCoV οι επιστήμονες θα επιστρατεύσουν την τεχνητή νοημοσύνη.

Αυτό τουλάχιστον ελπίζει μια νέα συμμαχία κορυφαίων επιστημόνων και ερευνητών, έπειτα από πρωτοβουλία ενός δισεκατομμυριούχου, που έχει ως στόχο να χρησιμοποιηθούν μερικοί από τους ισχυρότερους υπολογιστές του κόσμου, προκειμένου να αναζητηθούν
θεραπείες για την πανδημική νόσο Covid-19.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top