Δευτέρα 17 Ιουν 2019 13:47      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας στο Ετήσιο μνημόσυνο των Πεσόντων Δασοκομάντος

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Μνημόσυνο Πεσόντων Δασοκομάντος στην πόλη της Καβάλας όπου στης 15 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή συμπληρώθηκαν 24 χρόνια από την 15η Σεπτεμβρίου 1994.

Την αποφράδα εκείνη ημέρα που η κοινή γνώμη ενημερωνόταν για την πτώση του ελικοπτέρου Huey που επιχειρούσε σε κατάσβεση φωτιάς στην περιοχή Τερψιθέα του δήμου Παρανεστίου, μια πτώση η οποία είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο 7 δασοκομάντος και 3 αξιωματικών της Αεροπορίας Στρατού.

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας, παραβρέθηκε με αντιπροσωπεία και τίμησε τους 7 δασοκομάντος: 
Ευάγγελος Κουτσογιώργης, Αντώνης Σφηνιάς, Μανώλης Λιάπης, Χρήστος Κρικόπουλος, Γρηγόρης Αδάμος, Γιώργος Τζιαγκίδης και Μανώλης Κεσικιάδης και τους 3 αξιωματικούς της Αεροπορίας Στρατού: Θεόκλητο Καλφόπουλο, Λοχαγό της Αεροπορίας Στρατού, Δημήτριο Σκουντά και Δημήτριο Κωστόπουλο, αρχιλοχίες.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
Στους Δασοκομάντος και Αξιωματικούς της Αεροπορίας Στρατού  

  
Με το πέρας του μνημοσύνου δύτες της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας και του Συλλόγου Καταδρομέων Ν. Καβάλας "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ", πραγματοποίησαν κατάδυση στην θαλάσσια περιοχή Καλαμίτσα - Καβάλας.

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας την καταδυτική ομάδα αποτελούμενη από τούς Δύτες Θυμιόπουλο Χρήστο ως αρχηγό ομαδ. και τους Δύτες Σαλτσίδη Κωνσταντίνο, Σεϊμέκη Δημήτριο.

Μνημόσυνο Δασοκομάντος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top