Παρασκευή 10 Απρ 2020 1:59      

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα της εταιρείας ΜΑΧΙ (Εικόνες)

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων  του εργοστάσιου, περιστοιχισμένη από στελέχη και εργαζόμενους η διοίκηση του  ομίλου  ΜΑΧΙ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. 

Με μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς, και την ανοδική πορεία της εταιρείας ο πρόεδρος Βασίλης Παπαδοπουλος απευθυνόμενος  προς τους εργαζόμενους είπε τα εξής:

Αγαπητοί συνεργάτες εργαζόμενοι του ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΧΙ 

Εκ μέρους  όλου του Διοικητικού συμβουλίου εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου,  Χρόνια Πολλά και καλά σε όλους εσάς και  στις οικογένειες σας. Είναι μεγάλη  μου χαρά να βλέπω όλο αυτόν τον κόσμο της ΜΑΧΙ που αυξάνεται συνεχώς σαν μια  μεγάλη οικογένεια,  συγκεντρωμένος να γιορτάζει το ξεκίνημα της νέας Χρονιάς.

Η χρονιά που πέρασε όπως άλλωστε μπορείτε να αντιληφθείτε ήταν δύσκολη αλλά η ΜΑΞΙ συνεχίζει να πατά δυναμικά στα πόδια της και να γίνεται κάθε μέρα και πιο δυνατή.
Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που καταβάλατε όλοι σας, ο κάθε ένας από το πόστο του ώστε η εταιρία μας να είναι η μεγαλύτερη  χαρτοποιία στην Ελλάδα. 

Εμείς σαν Δ.Σ. σας υποσχόμαστε, να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο να διοικούμε την εταιρία μας, εξασφαλίζοντας την εργασία σε όλους και στο μέλλον,  και το αποδεικνύουμε εμπράκτως  δημιουργώντας για το 2018 Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού στην  οποία υπεύθυνη θα είναι η Παπαδοπούλου Μάρθα.   Και πάλι σας εύχομαι χρόνια πολλά , χαρά, υγεία και ευτυχία για το 2018

Να σημειώσουμε ότι η εταιρεία ΜΑΧΙ είναι μεταξύ  των  20   ταχύτερα αναπτυσσόμενων ελληνικών  εταιρειών  και από το 1988 που δημιουργήθηκε έχει συνεχή ανοδική πορεία.  Απασχολεί 100 εργαζόμενους και είναι το καμάρι της Πιερίας. 

 

 

Πρωτοχρονιάτικη πίτα ΜΑΧΙ Α.Β.Ε.Ε

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top