Κυριακή 24 Μαρ 2019 0:48      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ηχηρό μήνυμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Πιερίας (ΦΩΤΟ)

Με πρωτοβουλία των Πολιτιστικών Συλλόγων της Πιερίας, διοργανώθηκε εκδήλωση – διαμαρτυρία στην πλατεία Ελευθερίας στην Κατερίνη για να εκφραστεί η αντίθεση στην συμφωνία που πρόσφατα υπεγράφη από τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον ομόλογό του των Σκοπίων στις Πρέσπες.

 Η διαμαρτυρία των 68 Πολιτιστικών Συλλόγων είχε παλμό και  πηγαίο αυθορμητισμό.  Οι διοικήσεις των συλλόγων αλλά και απλά μέλη και πολλοί Πιεριείς διαδήλωσαν ειρηνικά με σημαίες στα χέρια. Περίπου 2.000 με 3.000 πολίτες συμμετείχαν στην διαμαρτυρία που  κατέληξε στην οδό Ηφαίστου, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ . Μια  μικρή αντιπροσωπεία πέρασε σε συνεννόηση με την αστυνομία,  το μπλόκο και κόλλησε πάνω από την ταμπέλα του ΣΥΡΙΖΑ το ψήφισμα  

Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας έλαβε όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα, ενώ και από την πλευρά τους οι πολίτες περιφρούρησαν την πορεία.

Μπροστά από τα γραφεία των βουλευτών φώναξαν  συνθήματα και τραγούδησαν τον εθνικό ύμνο και στη συνέχεια ολοκλήρωσαν την κινητοποίηση τους επιστρέφοντας στην πλατεία Ελευθερίας, όπου και αποχώρησαν.

Μακεδονία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top