Κυριακή 25 Οκτ 2020 3:13      

Ικανοποιήθηκε από την υπουργό Παιδείας το αίτημα

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Η άμεση ανταπόκριση και υλοποίηση του αιτήματος μετατροπής του λυκείου Κονταριώτισας σε εξεταστικό κέντρο για τους 80 υποψηφίους μαθητές και μαθήτριες από την υπουργό Παιδείας κα Νίκη Κεραμέως, διευθέτησε το πρόβλημα που είχε προκύψει, καθώς οι μαθητές θα ήταν υποχρεωμένοι να μεταβούν σε εξεταστικά κέντρα της Κατερίνης.

Ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου Β. Γερολιόλιος

Τα αντανακλαστικά του δήμου Δίου Ολύμπου και συγκεκριμένα του δημάρχου κ. Βαγγέλη Γερολιόλιου ήταν άμεσα που έθεσε το θέμα στην υπουργό, όπως επίσης και των βουλευτών Φ. Μπαραλιάκου και Α. Μάνη Παπαδημητρίου. Όπως επεσήμανε ο δήμαρχος υπήρξε άμεση κινητοποίηση και ενημέρωση της υπουργού η οποία ικανοποίησε το αίτημα. Το λύκειο Κονταριώτισας λειτουργούσε και παλιότερα ως εξεταστικό κέντρο αλλά τα τελευταία πέντε χρόνια είχε σταματήσει. Φέτος θα χρησιμοποιηθεί και πάλι για τη διευκόλυνση των υποψηφίων.

Ο βουλευτής κ. Μπαραλιάκος

«Οι υποψήφιοι των φετινών Πανελληνίων πέρασαν πολλά. Ανατροπές στο πρόγραμμα, στην ύλη, στην ψυχολογία. Το ελάχιστο που όφειλα να κάνω, ως μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων στη σημερινή συνεδρίαση, ήταν να επαναλάβω διά ζώσης το δίκαιο αίτημα των γονέων των παιδιών του Λυκείου Κονταριώτισας για μετατροπή του σε εξεταστικό κέντρο. Ευχαριστώ την Υπουργό Νίκη Κεραμέως για την κατανόηση και την ανταπόκριση. Προτεραιότητα αποτελεί η διευκόλυνση των παιδιών και ο σεβασμός στους κόπους τους», τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ κ. Φώντας Μπαραλιάκος.

Η βουλευτής κ. Μάνη Παπαδημητρίου

Η βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου δήλωσε: "Ευχαριστώ θερμά την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως, για την άμεση ανταπόκριση και τη σύσταση ενός  επιπλέον εξεταστικού κέντρου για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, στο νομό Πιερίας και συγκεκριμένα στο Γενικό Λύκειο Κονταριώτισσας. Εύχομαι σε όλους δύναμη, υπομονή και Επιτυχία!»

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top