Παρασκευή 5 Μαρ 2021 0:36      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ημερίδα για την ανάπτυξη του Π. Παντελεήμονα

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου ως φορέας όχι μόνο εκπαίδευσης μαθητών, εκπαιδευτικών αλλά και εκπαίδευσης ενηλίκων καλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται για την αναπτυξιακή πορεία του παραδοσιακού οικισμού του Π. Παντελεήμονα (Συλλόγους, Φορείς, συνεργάτες, φίλους) σε ανοιχτή ημερίδα με θέμα:

"Αειφορική Διαχείριση των παραδοσιακών οικισμών. Ήπιες μορφές ανάπτυξης στον οικισμό του Π. Παντελεήμονα".

Η δράση αποτελεί προϊόν της συνεργασίας του Κ.Π.Ε. με την τοπική κοινωνία και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016 στις 4 το απόγευμα στο κτήριο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου.

Η ημερίδα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις και παρουσιάσεις που αφορούν στο ρόλο του Κ.Π.Ε. στην τοπική κοινωνία, στον τρόπο ζωής των κατοίκων, την αρχιτεκτονική του οικισμού και τη διαχείρισή του στο πέρασμα των χρόνων, στον τρόπο αναπαλαίωσης ενός σπιτιού στον Π. Παντελεήμονα, στο ρόλο των τοπικών πολιτιστικών συλλόγων στη διατήρηση της φυσιογνωμίας ενός οικισμού, σε προτάσεις ήπιας ανάπτυξης του οικισμού του Π. Παντελεήμονα. Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρξει χρόνος για ουσιαστική συζήτηση.

Η Παιδαγωγική Ομάδα του Κ.Π.Ε. Ανατολικού Ολύμπου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!
 

Ημερίδα Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου Π. Παντελεήμονα Αειφορική Διαχείριση των παραδοσιακών οικισμών Ήπιες μορφές ανάπτυξης στον οικισμό του Π. Παντελεήμονα
Scroll to Top