Πέμπτη 1 Οκτ 2020 3:48      

Κάλεσμα στο Αυγουστιάτικο πάρτυ της Ποδηλατικής Από-Δρασης

Η Ποδηλατική Από-Δραση καλεί και φέτος μέλη, φίλους, ποδηλάτες και μη στο καθιερωμένο και αγαπημένο πλέον καλοκαιρινό πάρτυ δυο μέρες πριν την αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Το ποδηλατικό κονβόι θα αναχωρήσει στις 20:00 από την Πλατεία Ελευθερίας, με προορισμό την αμμουδιά μεταξύ Παραλίας και Κατερινόσκαλας, στο ίδιο σημείο όπως και τα τελευταία χρόνια. Όσοι δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν με το ποδήλατο, μπορούν φυσικά να έρθουν στο σημείο του πάρτυ απευθείας με κάποιο άλλο όχημα.

O καθένας μπορεί να φέρει ό,τι λιχουδιά επιθυμεί για να προστεθεί στον συνολικό μπουφέ. Θα υπάρχει όχημα στην πλατεία, ώστε πριν τη βόλτα να φορτωθούν όλα τα εδέσματα. Παγωμένες μπύρες και νερό θα διαθέτει ο σύλλογος με ένα συμβολικό αντίτιμο προς ενίσχυση του ταμείου.

Τη βραδιά θα επενδύσει μουσικά ο αγαπημένος μας συνποδηλάτης KostasLio, ο οποίος υπόσχεται κέφι και πολύ χορό!

Οργανωμένη μαζική επιστροφή θα γίνει στη 1:00. Όποιος επιθυμεί αναχώρηση νωρίτερα ή αργότερα, μπορεί φυσικά με δική του ευθύνη και προσοχή.

Παρακαλούμε ελέγξτε τα ποδήλατά σας και τοποθετήστε απαραίτητα λευκό φως μπροστά, κόκκινο πίσω και ανοιχτόχρωμα ρούχα ή γιλέκο.

Για οποιαδήποτε απορία για το μπουφέ, τη μετακίνηση ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 6908784288 ή 6937105070.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διοικητικό Συμβούλιο Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας Αυγουστιάτικη Πανσέληνος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top