Σάββατο 16 Ιαν 2021 23:36      

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ένας παραλιακός δρόμος 10 μέτρων

ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΠΙΕΡΙΑ

Ένα πολύπαθο τμήμα της επαρχιακής οδού που οδηγεί στο Ποσειδών Παλλάς και στις γύρο ιδιοκτησίες που πολύ ταλαιπωρήθηκαν από την αδράνεια ετών βρίσκει θεραπεία.

Δημιουργείται, σύμφωνα με δήλωση του Β.Βροχαρίδη αντιδημάρχου στο Δήμο Δίου – Ολύμπου, ένας παραλιακός δρόμος 10 μέτρων, με πεζόδρομο προς τη μεριά της θάλασσας 2,5 μέτρων και 80 πόντων προς τη μεριά των ιδιοκτησιών. Ο δρόμος αρχίζει από τις κατασκηνώσεις των Ευαγγελικών και καταλήγει στο Ποσειδών Παλλάς. Η μελέτη έχει ολοκληρωθεί και η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη από το Ταμείο Αλιείας. Το αργότερο το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή σε ένα έτος ο δρόμος θα έχει παραδοθεί.

Η μόνη δυσκολία, αν και αυτή έχει κατά το μεγαλύτερο μέρος της ξεπεραστεί είναι οι παρακείμενες ιδιοκτησίες που σε κάποιο σημείο στενεύουν το δρόμο.

Η δημοτική αρχή δια του Δημάρχου Β. Γερολόλιου και του Αντιδημάρχου Β. Βροχαρίδη έχει έλθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες οι οποίοι συναινούν με την προϋπόθεση το έργο να προχωρήσει άμεσα.

Τέλος καλό, όλα καλά και η επιτυχία δεν μπορεί παρά να πιστωθεί στη σημερινή δημοτική αρχή η οποία επιδεικνύει γρήγορα αντανακλαστικά στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων, για το καλό της νότιας Πιερίας.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top