Τρίτη 20 Αυγ 2019 1:38      

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη παρουσίασε τους υπ. περιφερειακούς συμβούλους ο Χ. Γιαννούλης στην Κατερίνη

Τους  υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Κεντρικής  Μακεδονίας παρουσίασε χθες το απόγευμα ο επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστος Γιαννούλης «Κοιτάμε Μπροστά», στην Αστική Σχολή Κατερίνης. Από νωρίς αστυνομικοί είχαν αποκλείσει την γύρω περιοχή, ενώ μικρή ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε φωνάζοντας συνθήματα κατά του υποψηφίου περιφερειάρχη, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο.  

Ο κ. Γιαννούλης 
Όπως ανέφερε ο κ. Γιαννούλης σχολιάζοντας την διαμαρτυρία, «η Κατερίνη είναι μια δημοκρατική πόλη ότι και αν συμβεί». Όπως είπε, «Δημοκρατία είναι να μπορώ να διαφωνώ για το πιο σοβαρό ζήτημα χωρίς να χρειάζεται να πιαστούμε στα χέρια. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σημαντικό  να συμβάλεις ώστε να μεγαλώνει  η πατρίδα σου, αντί να μικραίνει και  να είναι μίζερη» υπογράμμισε.
Αγώνα για να πάει μπροστά η Κ. Μακεδονία 

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας σημείωσε ότι ο συνδυασμός «Κοιτάμε Μπροστά»  δημιουργήθηκε και αγωνίζονται για να πάει η περιφέρεια Κ. Μακεδονίας μπροστά, για να σταματήσει όπως τόνισε, « αυτή η αρρωστημένη κατάσταση όπου ένας ή λίγοι προσπαθούν να διασφαλίσουν τα συμφέροντα τους και η προσπάθεια για πολλούς μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Στην προσπάθεια μας αυτή η Κατερίνη και η Πιερία έχει ένα  ξεχωριστό κομμάτι. Δεν έχουμε καμία υποχρέωση να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα λίγων, δεν ντρεπόμαστε να πούμε ποιον πολιτικό χώρο υπηρετούμε και δεν  κρυβόμαστε πίσω από θολές καταστάσεις.  Κοιτάμε μπροστά και λέμε καθαρές κουβέντες . Όποιοι θέλουν  τα θολά νερά καλώς να πάνε εκεί που θέλουν να πάνε. Εμείς κρατάμε και  είναι αδιαπραγμάτευτη συνθήκη η υπηρέτηση της δημοκρατίας ουσιαστικά και όχι στα λόγια» .

«Είμαστε υποχρεωμένοι σε εμάς στα παιδιά μας στις επόμενες γενιές να παραδώσουμε ένα κόσμο πολύ καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε» συμπλήρωσε ο κ. Γιαννούλης και συνέχεια παρουσίασε τους οκτώ υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους τους οποίους ευχαρίστησε για την  καθαρότητα της πρόθεσης τους. «Κρινόμαστε από δυο πράγματα:  από την πρόθεση, το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις για το μέλλον» ανέφερε. 

Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι 
Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι: Αρίσση Δήμητρα Μαμούρης Βασίλης, Μπίνιας Νίκος Μπούσιας Διονύσης Συρόπουλος Θανάσης Τζάγκας Νίκος Τερζή Αναστασία και Χαιλατζίδου Θεοδοσία. 

Γιαννούλης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top