Δευτέρα 6 Ιουλ 2020 11:40      

Μια μεγάλη γιορτή για τα 10 χρόνια της Ορχήστρας Νέων Δίου

Ήταν μια μεγάλη γιορτή, η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την επέτειο των δέκα χρόνων ζωής της Ορχήστρας Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, τη Δευτέρα το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα  ΠΙΕΡΙΔΑ ΠΑΛΛΑΣ.

Πολύς κόσμος, επίσημοι προσκεκλημένοι, επώνυμοι καλλιτέχνες, υπέροχη μουσική, προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών, της πολιτικής.

Ο γνωστός  παρουσιαστής, Αλέξης Κωστάλας, που συνέδεσε τη φωνή του με τα μεγάλα γεγονότα της χώρας μας, είχε την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης.

 Η παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου  κ. Γεωργίου, του καθηγητή Δημήτρη Παντερμαλή, της Αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου, του δημάρχου Δίου Ολύμπου, Κώστα Δημόπουλου, του δημάρχου Φαρσάλων, Άρη Καραχάλιου, του πρώην υπουργού Κώστα Κιλτίδη, γνωστών δημοσιογράφων, όπως του Γρηγόρη Γκίνου, του Βασίλη Μόσχη, των επιχειρηματιών Βασίλη Λάμπρου, Σάββα Μεντεκίδη, Γιώργου Αδάμου, Πλάτωνα Τασχουνίδη, οι οποίοι και τιμήθηκαν από το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, για την προσφορά τους, η παρουσία επίσης του βουλευτή Χάρη Τζαμακλή, του Γενικού Προξένου της Ρουμανίας στη Θεσσαλονίκη, του πρώην νομάρχη Γιώργου Παπαστεργίου, του αντιπρύτανη του πανεπιστημίου Μακεδονίας Θανάση Νούλα, του Νίκου Ορνιθόπουλου, εκπροσώπου της βουλευτή Μπέτυς Σκούφα, της προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελίας Ξυπτερά, της προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πιερίας Ελένης Παπασταύρου, των αντιδημάρχων του δήμου Δίου Ολύμπου,  Διονύση Φόλιου και Θανάση Καλαιτζή, των δημοτικών συμβούλων  Μαρίας Τσιμήτρη, Ευαγγελίας Μόχλα, Κώστα Δημητριάδη, του Νίκου Λαπάτση, του πρώην διοικητή του Νοσοκομείου Κατερίνης Στέργιου Φαρμάκη, του Γ.Γ του ΟΡΦΕΟ Νίκου Πασχαλούδη, του παλαίμαχου ορειβάτη Κώστα Ζολώτα, του ταμία της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κατερίνης Κώστα Ζησόπουλου, και πολλών άλλων εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, έδωσαν ιδιαίτερο κύρος στην εκδήλωση.

Οι καταξιωμένοι ερμηνευτές Δημήτρης Μπάσης, Μπάμπης Βελισσάριος , Βασίλης Λέκκας, Γεράσιμος Ανδρεάτος, καθώς και οι τοπικοί μας ερμηνευτές Φιλιώ Σέρβου, Αλέξης Ηλιάδης, Αλέξανδρος Καλλιφατίδης, Όλγα Ζορμπά, Νίκος Μπίνος, Σοφία Τσινιστίδου, Αλεξάνδρα Καρυπίδου, πλαισιωμένοι από την μοναδική 45μελή Ορχήστρα Νέων Δίου και υπό την διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή, ενθουσίασαν  με τις ερμηνείες τους το πολυπληθές κοινό.

Ήταν μια από τις σπουδαιότερες μουσικές εκδηλώσεις που έγιναν στην Πιερία. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές της εκδήλωσης,  τον πρόεδρο του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου,  και στα μέλη της διοίκησης.

Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top