Σάββατο 15 Αυγ 2020 10:38      

“Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου”

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ 

Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Ιουλίου 2020 έγινε η παρουσίαση του βιβλίου “Μικρές περιπλανήσεις στις ρωγμές του χρόνου” του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη.

Ο φιλόξενος χώρος του Veranda Seaside Bar φιλοξένησε τους φίλους του βιβλίου, την οργάνωση της εκδήλωσης είχε το olympusmera.gr

Ξεχωριστές οι παρουσίες στην εκδήλωση, με ιδιαίτερη αναφορά στις παρουσίες της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Σοφίας Μαυρίδου, του Δημάρχου Δίου – Ολύμπου κ. Βαγγέλη Γερολιόλιου, του Καθηγητή Γυναικολογίας, πρώην προέδρου της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, κ. Γιάννη Μπόντη και του ίδιου του συγγραφέα.

Για το βιβλίο μίλησαν η δικηγόρος Ηλιάνα Παπανικολάου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Θεσσαλονίκης και Ιατρός Δρόσος Τσαβλής και ο Γιάννης Παπαζαχαρίας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Ελίνα Διαμαντοπούλου.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με την Ελίνα Διαμαντοπούλου” στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση

Ευχαριστίες του Κωνσταντίνου Τριανταφυλλάκη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ…
Με συγκινεί πάντα η γενναιοδωρία των φίλων μου.

Πολύ δε περισσότερο, η γενναιοδωρία ανθρώπων που δεν γνωρίζω και οι οποίοι έρχονται να πουν τον καλό τους λόγο…παρασυρμένοι από φίλους.

Χθές το βραδάκι παρουσιάσαμε, σ΄ ένα μαγικό-ονειρικό μέρος, δίπλα στο κύμα, στο Veranda Seaside, στην Πλάκα Λιτοχώρου, τις “Μικρές Περιπλανήσεις”. Η ιδέα, ήταν του αγαπητού φίλου Γιάννη Παπαζαχαρία, ο οποίος δεν έμεινε μόνο στα λόγια,αλλά έκανα τα πάντα για μια άψογη οργάνωση!

Αγαπητέ Γιάννη, δεν έχω λόγια!

Θερμές ευχαριστίες και στους ιδιοκτήτες του Veranda, οι οποίοι δεν μας παραχώρησαν μόνον δωρεάν το χώρο, αλλά είχαν την καλοσύνη να προσφέρουν και ένα δροσιστικό ποτό στους καλεσμένους του Γιάννη.

Το cafe Veranda είναι πραγματικά μαγικό, το φαγητό εξαιρετικό και τα ποτά τους τέλεια! Το συνιστώ ενθέρμως αν βρεθείτε κατά Λιτόχωρο μεριά! Έχει και ..ξαπλώστρες για μπάνιο!

Θερμές ευχαριστίες στη νεαρή δικηγόρο Ηλιάνα Παπανικολάου και για τα πολύ όμορφα λόγια που είπε για το βιβλίο για τα αποσπάσματα που επέλεξε να διαβάσει.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Δρόσο Τσαβλή, για την παρουσία του, για την εισήγηση για το βιβλίο και για τη γνωριμία.

Ευχαριστώ πολύ την δημοσιογράφο Ελίνα Διαμαντοπούλου για τον άψογο συντονισμό και για το απόσπασμα που επέλεξε να διαβάσει!

Eυχαριστώ και τη Σοφία γιατί δεν μπορεί να τα έκανε όλα μόνος του ο Παπαζαχαρίας!!!

Τέλος, θερμές ευχαριστίες σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ήταν πολλοί και εξαιρετικοί.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top