Πέμπτη 13 Αυγ 2020 2:13      

Μουσικό αφιέρωμα στον Α. Παπαδιαμάντη

Με ένα μουσικό αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη συμμετέχει η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου στο 2ο Πανελλήνιο συνέδριο για τον Προσκυνηματικό -Θρησκευτικό τουρισμό, που συνδιοργανώνουν στην Πιερία 25 και 26 Νοεμβρίου, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνα, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, το Δήμο Κατερίνης και την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας..

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου « Ποσειδών  Παλλάς» στη Λεπτοκαρυά, στο οποίο πραγματοποιούνται και οι εργασίες του συνεδρίου.

Η πολυμελής Ορχήστρα Νέων Δίου, θα αποδώσει μελοποιημένα ποιήματα του μεγάλου συγγραφέα Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή.

Τις ερμηνείες των τραγουδιών θα κάνουν η Φιλιώ Σέρβου και η Αλεξάνδρα Καρυπίδου, ενώ ο ηθοποιός Γιώργος Χανδόλιας θα διαβάσει αποσπάσματα των ποιημάτων του συγγραφέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Ορχήστα Νέων Δίου Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη Γραμμάτων και Τεχνών 2ο Πανελλήνιο συνέδριο Προσκυνηματικό -Θρησκευτικό τουρισμό

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top