Παρασκευή 10 Απρ 2020 1:36      

Νέα διοίκηση στους φιλόζωους της Κατερίνης

Γενική Συνέλευση  για το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ" και ανάδειξη νέας διοίκησης, ενώ νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της βασιλόπιτας.

Πολύ μεγάλη η προσέλευση των μελών του "ΑΡΓΟΣ"  στην αίθουσα των Μικρασιατών Πιερίας, ενώ κατά την διάρκεια της Γ.Σ. είχαμε και πολλές εγγραφές νέων μελών.

Τα μέλη που εκλέχτηκαν (αλφαβητικά) για το νέο Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ" είναι τα εξής:

Δημητριάδου Γεωργία
Κανταρτζής Νικήτας
Κασομενάκης Σπύρος
Σεβαστιάδης Κλήμης
Σιδηροπούλου Όλγα
Τσακιρίδης Ευστάθιος
Χρυσικός Ηλίας

*Ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διοικητή Βασίλειο Τσιάκα, τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κυριακίδη για την τιμή που μας έκαναν να παραβρεθούν στην σημερινή Γ.Σ. του σωματείου μας, καθώς και τον Ιερέα Ιωακείμ Οικονομίκο που ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα μας.

*Το Φιλοζωικό Σωματείο Κατερίνης ο "ΑΡΓΟΣ" ευχαριστεί το Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας του Συλλόγου.

*Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το κατάστημα "PET CENTER" για το δώρο του τυχερού της βασιλόπιτας (20 κιλά τροφή) , το αρτοποιείο "Αρτόκοσμος" για την προσφορά της βασιλόπιτας, το τυπογραφείο Παναγιωτή και το super market "Τσέλιος" για την δωρεά των αναψυκτικών και το τυπογραφείο του παναγιώτη

Φιλοζωϊκό σωματείο Κατερίνης Εκλογές Κοπή πίτας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top