Σάββατο 26 Σεπ 2020 21:48      

NEO ΠΡΟΙΟΝ: OLYMPIA GATEWAY με τεχνολογία Ι.Ο.Τ., από την OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

H OLYMPIA ΕLECTRONICS Α.E. η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας από το 1979 έως σήμερα, πρωταγωνιστεί στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, λόγω των καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων της. Τα προϊόντα της διακρίνονται για την υψηλή τεχνολογία τους, την ευχρηστία τους και το αισθητικό τους design.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. αναπτύσσει και παράγει νέα προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς και των ηλεκτρολόγων / εγκαταστατών, που στηρίζουν και επιλέγουν τα προϊόντα της όλα αυτά τα χρόνια. Μετά από ανάγκη που προέκυψε λοιπόν στην αγορά, η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. ανέπτυξε το νέο προϊόν OLYMPIA GATEWAY, προσφέροντας στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού λύση με τεχνολογία ΙΟΤ (Internet of things). Πρόκειται για μία έξυπνη συσκευή που σκοπό έχει τον απομακρυσμένο έλεγχο και την διαχείριση σε ένα ενοποιημένο σύστημα παρακολούθησης των τοπικών  συστημάτων ασφαλείας (πίνακες πυρανίχνευσης, φωτισμού ασφαλείας) μέσω θύρας Ethernet, παρέχοντας τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  • Εύκολη και ασφαλής πρόσβαση σε απομακρυσμένες συσκευές τύπου GR-6500, BSR-100X πίνακες
  • Πρόσβαση στις σελίδες των πινάκων μέσω browser.
  • Δυνατότητα εποπτείας πολλών πινάκων παράλληλα
  • Δυνατότητα χρήσης τοπικά αλλά και απομακρυσμένα μέσο cloud
  • Ενημέρωση μέσω gmail για συμβάντα alarm
  • Ασφάλεια στην μετάδοση δεδομένων

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει υιοθετήσει στην παραγωγική της διαδικασία την καινοτομία και την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών γιατί αυτοί οι δύο παράγοντες είναι καθοριστικοί για την ανάπτυξη της επιχείρησης, καθώς και για την διατήρηση του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».

Συντάκτρια : Κική Γλυκού

Ιστοσελίδα : https://www.olympia-electronics.gr/

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top