Σάββατο 6 Ιουν 2020 2:16      

Ο Δήμαρχος Κατερίνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3

Σάββα Χιονίδης: «Με άλματα προς τα εμπρός σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε  στοχευμένα και συστηματικά, έργα, που βελτίωσαν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ήρθε η ώρα να δούμε και το αύριο, τη νέα θητεία όπου θα είμαι εκ νέου υποψήφιος, για να συνεχίσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα»

Με φόντο την πλατεία Δημαρχείου, οι προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Κατερίνης, η παιδεία, ο πολιτισμός, η κοινωνική πολιτική, η τουριστική, η αγροτική ανάπτυξη, η νέα πλατεία δημοκρατίας, η ανάπλαση της οποίας προχωρά με γοργούς ρυθμούς βρέθηκαν μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συνέντευξης του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ3.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος: «Με άλματα προς τα εμπρός σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε  στοχευμένα και συστηματικά, έργα, που βελτίωσαν αισθητά την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Ήρθε η ώρα να δούμε και το αύριο, τη νέα θητεία όπου θα είμαι εκ νέου υποψήφιος, για να συνεχίσουμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, ενώ  παράλληλα θα δώσουμε έμφαση στην αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, συνολικά το  κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ 3, μεταδόθηκε χθες ζωντανά από την πλατεία Δημαρχείου στην Κατερίνη.

 

Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ΕΡΤ3

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top