Παρασκευή 25 Σεπ 2020 7:23      

Ο Δημήτρης Χλεμές υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πύδνας- Κολινδρού με τον Ε.Λαγδάρη

Με ανακοίνωσή του ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού Δημήτριος Χλεμές  γνωστοποίησε την υποψηφιότητα του με τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, Ευάγγελο Λαγδάρη. Ο Δ.Χλεμές με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά του Δήμου και με έντονη δραστηριότητα, βάζει πάνω απ’ όλα την συμμετοχή στα κοινά με στόχο, την εξυπηρέτηση του δημότη.

Η ανακοίνωση:

"Η ώρα των αποφάσεων, είναι ώρα μεγάλης ευθύνης… Η συμμετοχή στις τοπικές – αυτοδιοικητικές εκλογές δεν θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός αλλά το μέσο για την επίτευξη σχεδίων και δράσεων που θα στοχεύουν στην εξυπηρέτηση του δημότη.

Αυτό έχω πάντοτε ως βασική αρχή και αξία στη ζωή μου. Αυτό πράττω και όλα τα χρόνια στον επαγγελματικό μου χώρο αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό. Λατρεύω το λειτούργημα του δασκάλου και προσπαθώ να υπηρετώ με όλες μου τις δυνάμεις τα παιδιά κάθε ηλικίας και τους συνανθρώπους μου, από διάφορες θέσεις.

Πιστεύω ακόμα, πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές, πρέπει να είναι απαλλαγμένες από κομματικές στηρίξεις, από τοπικιστικές αντιπαλότητες και φανατισμούς, που μόνο κακό κάνουν στις τοπικές μας κοινωνίες.

Με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των κατοίκων του Δήμου μας, αποφάσισα, για τις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, να συμπορευτώ και να συνεργαστώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλη Λαγδάρη και τον Δημοτικό Συνδυασμό «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών για τη Βόρεια Πιερία». Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να γίνει το αύριο του Δήμου μας καλύτερο! Και πιστεύω πως μπορούμε…"

δημοτικές εκλογές Δήμος Πύδνας Κολινδρού Δημήτριος Χλεμές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top