Σάββατο 15 Αυγ 2020 11:38      

Ο Γιώργος Ξαφόπουλος υποψήφιος τοπικός Σύμβουλος με τον Κώστα Κουκοδήμο και τον Συνδυασμό «ΕΚΚΙΝΗΣΗ»

 

O Γιώργος Ξαφόπουλος πιστεύει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό «γίγνεσθαι». Είναι ένας αξιόλογος εκπαιδευτικός και υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον Κώστα Κουκοδήμο με τον συνδυασμό «Εκκίνηση» και πιστεύει ακράδαντα πως οι ορθές επιλογές στην ψήφο ορίζουν το μέλλον του δήμου και  συνιστούν ακόμα μια αλλαγή που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή.

Είναι σίγουρο πως το κυρίαρχο χαρακτηριστικό της σημερινής εποχής, σε όλα τα επίπεδα, είναι ο προβληματισμός για το τί συμβαίνει γύρω μας και μέσα μας. Τί συμβαίνει  στην οικονομία, στο έθνος, στις τοπικές κοινωνίες και πως αυτά επηρεάζουν την ατομική, την οικογενειακή και την εν γένει ζωή μας ως πολίτες αυτής της χώρας.

Η ενδοσκόπηση, στην οποία οδηγούν οι παραπάνω σκέψεις τον καθένα μας, αποτελεί απαραίτητο παράγοντα για να εντοπίσουμε τα προβλήματα και να βρούμε λύσεις.

Πιστεύουμε ότι  τα γεγονότα και οι καταστάσεις που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολες και μη αναστρέψιμες πολλές φορές. Όμως πάντα παρουσιάζονται ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε και να προχωρήσουμε τη ζωή μας «όχι λάθος» όπως λέει ο ποιητής, αλλά σωστά. Ειδικά οι νεότεροι άνθρωποι που τους χαρακτηρίζει η δημιουργική αισιοδοξία και ο δυναμισμός.

Ως μια τέτοια ευκαιρία θα πρέπει να θεωρήσουμε τις επερχόμενες εκλογές και εδικά τις αυτοδιοικητικές. Αν  οι επιλογές που θα κάνουμε σε αυτές, έχουν ως κριτήρια την προσωπικότητα των υποψηφίων, την αγάπη τους για τους ανθρώπους του τόπου τους, την εμπιστοσύνη που αυτοί εμπνέουν με τα λεγόμενα και κυρίως τις πράξεις τους και τέλος την ευλογημένη νεότητά τους , σωματική, κυρίως όμως ψυχική, τότε είναι δεδομένη η αλλαγή- ανατροπή στον τόπο μας.  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΑΦΟΠΟΥΛΟΣ.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΕΚΚΙΝΗΣΗ»

δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top