Σάββατο 27 Φεβ 2021 11:37      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Κώστας Σκριάπας στις επετειακές εκδηλώσεις του Σ.Λ. Κατερίνης (Εικόνες)

Δραστήριος, μεστός, λακωνικός και ειλικρινέστατος, ο Πρόεδρος του «Δικτύου Περραιβίας» με έδρα τη γειτονική Ελασσόνα και με «αμφικτιονική» σύμπραξη όλων σχεδόν των Πολιτιστικών Συλλόγων της χειμάζουσας επαρχίας στα Δυτικά  του Ολύμπο8υ,μέσω ποικίλων παρεμβάσεων, οικολογικού, περιβαλλοντικού κ.λ.π. περιεχόμένου, απλωμένων σε όλη τη Θεσσαλία, αξιοποίησε και αξιοποιεί προγράμματα, αναλαμβάνει καινοτόμες δράσεις, κινητοποιεί «λανθάνουσες» δυνάμεις, διοργανώνει εκδηλώσεις ακόμη και με «μπάντα» του Πολεμικού Ναυτικού, παράγει και προσφέρει πολιτισμό, και έχει γίνει το υπόδειγμα ανά την Ελλάδα «δικτύου» πολιτιστικών Συλλόγων με μετρήσιμο το αποτέλεσμα όλων του των πρωτοβουλιών, ιδίως στον τομέα της απασχόλησης των νέων. 

Οι Εμπειρίες 

Αυτές τις εμπειρίες ανέπτυξε στη Λέσχη Λιβαδιωτών Κατερίνης, ενώπιον υποψιασμένου κοινού, που γνωρίζει σε γενικές γραμμές  ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει στη γειτονική μας Ελασσόνα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Κατερίνης έχει άμεση πείρα για την καταβαλλόμενη προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι κτηριακές εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεων στον Κοκκινοπλό μετατρεπόμενες σε τουριστικό ξενώνα – αφετηρία για την Ανάβαση στον Όλυμπο από τη δυτική πλευρά του, διαθέτοντας και ανάλογους ξεναγούς και ο «οδηγούς βουνού»..

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιπροσωπείες της Εστίας Πιερίδων Μουσών, του Λυκείου Ελληνίδων και άλλων Πολιτιστικών Φορέων και καλλιτεχνών,  εκπρόσωποι βουλευτών και πολύς κόσμος. 

Τιμητικές εκδηλώσεις 

Ο Σύλλογος στην εκδήλωση αυτή τίμησε τους πρώην  βουλευτές Χρήστο Καζακλάρη, Αντώνη Καρπούζα, Παντελή Τσερτικίδη, Θανάση Παπαγεωργίου, Γεώργιο  Κωνσταντόπουλο και τον νυν βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο για τη διαρκή συμπαράσταση στο Σύλλογο για υλοποίηση των σκοπών του, αφού κατά καιρούς φρόντισαν για τη χρηματοδότηση του από κονδύλια του κράτους  και δημιουργήθηκε η Λέσχη κόσμημα στην Κατερίνη 200 τ.μ. που φιλοξενεί πλήθος εκδηλώσεων, όχι μόνο  Λιβαδιωτών, αλλά και οποιουδήποτε φορέα της πόλης χρειάζεται χώρο για τις ανάγκες (Συνελεύσεις, Εκλογές, χορευτικά κ.λ.π.)

Την Κυριακή

Την προσεχή Κυριακή στις 11 το πρωί, στη Λέσχη, πραγματοποιείται ομιλία από το Γ. Συννεφάκη, καθηγητή Αρχιτεκτονικής στο Α.Π.Θ. και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου Λιβαδιωτών Θεσσαλονίκης με θέμα «ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΤΗΣ ΧΑΡΜΟΛΥΠΗΣ» και Αδελφοποίηση του Συλλόγου με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Ποντίων «εις Ανάμνησιν της θυσιαστικής φιλίας του Αλεξάνδρου Υψηλάντη και Γεωργάκη Ολυμπίου»  κατά την εθνεγερσία του 1821.

Κώστας Σκριάπας Επετειακές εκδηλώσεις Σύλλογος Λιβαδιωτών

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top