Σάββατο 7 Δεκ 2019 13:54      

Ο κτηνοτρόφος – τεχνολόγος τροφίμων Νίκος Στεφανίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου

Ο Νίκος Στεφανίδης, ένας 33χρονος νέος επιστήμονας και επαγγελματίας που ασχολείται με την κτηνοτροφία θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου, στη δημοτική ενότητα Κατερίνης. Ο Νίκος είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ανδρομάχη, αλλά τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του Μάχη έχουν καταγωγή και από τον Άγιο Δημήτριο, τον Αρωνά και την Εξοχή.

«Μπαίνω στην εκλογική μάχη για να προσφέρω στον τόπο που αγαπώ. Επέλεξα τον Θανάση και τον συνδυασμό μας, γιατί συνδυάζει τόσο γνώση του Δήμου, όσο και γνώση του ελεύθερου επαγγέλματος, κάτι σπάνιο σε πολιτικό σήμερα. Η Κατερίνη θέλει πρόσωπα με το κύρος αλλά και την ουσία του Θανάση, ο κόσμος ζητάει να πάμε σε νέα πρόσωπα, να στηρίξουμε το «ΕΜΕΙΣ» και όχι το «ΕΓΩ».

Οι προτεραιότητές μας

«Βιώνω καθημερινά τα τεράστια προβλήματα που ζει κάθε αγρότης μας. Με έχει κερδίσει το πρόγραμμα του συνδυασμού μας και θα δουλέψω σκληρά για να πετύχω:

·        Την οριστική επίλυση των προβλημάτων του οδικού δικτύου στις αγροτικές περιοχές

·        Την άμεση επίλυση του θέματος της πρόσβασης ΟΛΩΝ των παραγωγών και κτηνοτρόφων τα χωράφια και τις εγκαταστάσεις τους.

·        Σήμερα εκατοντάδες συνδημότες μας ταλαιπωρούνται καθημερινά για αυτά τα δύο θέματα

·        Εννοείται πως η πρώτη μας προτεραιότητα σε όλη την περιφέρεια θα είναι το νερό! Η ύδρευση και η άρδευση, ένα αναφαίρετο δικαίωμα των κατοίκων που σε πολλές περιπτώσεις έχει ξεχαστεί

·        Επίσης, στηρίζω και θα βοηθήσω να υλοποιηθεί η πρόταση για μεγάλη μονάδα Βιοαερίου από τον Δήμο μας. Με αυτόν τον τρόπο ΟΛΕΣ οι κτηνοτροφικές μονάδες θα μπορούν να στέλνουν εκεί τα απόβλητά τους, με ΜΗΔΕΝ κόστος για τους ίδιους κι τεράστια περιβαλλοντικά και άλλα οφέλη για τον τόπο μας.

·        Τέλος, εκτός από το Μουσικό Σχολείο, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα ως συνδυασμός, με ενδιαφέρει πολύ να προσφέρω στο θέμα της Εμποροπανήγυρης. Σήμερα πηγαίνει ουσιαστικά προς διάλυση, όμως θα μπορούσε κάλλιστα να μετατραπεί σε ένα κερδοφόρο γεγονός. Στο θέμα αυτό σύντομα ο συνδυασμός μας θα παρουσιάσει τις προτάσεις του»

Θανάσης Λιακόπουλος δημοτικές εκλογές

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top